in

Uluitor! Previziunie unui parlamentar britanic: Românii ar putea avea nevoie de VIZE ca să intre în Marea Britanie

Parlamentarul laburist Keith Vaz atrage atenția că, în cazul un Brexit, românii ar putea să aibă nevoie de vize ca să intre în Marea Britanie. În cadrul unui interviu pentru ziarul Gândul, Vaz mai spune că românii și ceilalți europeni rezidenți în Marea Britanie ar trebui să voteze la referendumul de pe 23 iunie, când se va hotărî soarta Regatului Unit în UE.

 

El a adăugat că dacă românii au dreptul să voteze primarul Londrei, atunci ar trebui să aibă dreptul să voteze și la referendum.

„Regretul meu referitor la acest referendum este că cei care au venit din restul Europei, care sunt stabiliţi în Regatul Unit, nu vor vota şi cred că românii care au venit să trăiască şi să muncească în Marea Britanie, care îşi plătesc taxele şi care contribuie la economia britanică, aşa cum au făcut de când au ajuns acolo, celor în jur de 200.000 de români ar trebui să le fie permis să voteze la acest referendum şi de aceea am votat pentru includerea lor. De asemenea, ne-ar fi ajutat cu rezultatul pentru că ar fi votat <<da>>. Îmi pare rău că nu pot vota. 23 iunie este o zi mare şi sper că vom vota toţi <<da>>”, a declarat parlamentarul laburist.

 

„Dacă votăm să ieşim, acest lucru va afecta foarte mulţi oameni. (…) Românii care vor să vină în Regatul Unit ar putea avea nevoie de vize pentru a reveni în UK şi toată cooperarea pe care o avem pe tema migraţiei ilegale, contraterorismului, a luptei împotriva crimei organizate nu se va aplica pentru că depinde de apartenenţa noastră la UE. Va trebui să ieşim din Europol pentru că este o organizaţie a UE şi vom fi ca Turcia, sau Maroc, sau oricare din aceste ţări care sunt în afara sistemului european”, a avertizat Keith Vaz.

Puteți citi tot interviul în ziarul Gândul.

Keith Vaz: UKIP să își ceară scuze pentru că a MINȚIT oamenii cu privire la invazia românilor

 Parlamentarii britanici: guvernul a alimentat tensiunile împotriva românilor. „A fost o picătură, nu un potop”

„Invazia” întârzie! Ambasadorul Jinga i-a ironizat pe politicienii alarmiști: „L-au așteptat pe Godot”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vrei să studiezi la Cambridge? Doi români te pot ajuta să ajungi acolo

Strigător la cer! Moș Pătru, de 79 de ani, a fost adus să cerșească la Londra!