Menu
in

VIDEO – Eric Clapton a crezut că nu va mai cânta, după injectarea cu serul AstraZeneca. Regretă că a ascultat de „propagandă”: „Mâinile îmi erau inutile… Nu ar fi trebuit să mă apropii de ac”

Cunoscutul cântăreț britanic Eric Clapton a crezut că nu va mai putea cânta niciodată la chitară, după injectarea cu serul AstraZeneca.

Clapton, 76 de ani, a spus că a dezvoltat „reacții severe” după prima doză de vaccin, care au durat „zece zile”. Chitaristul a continuat spunând că regretă că s-a vaccinat.

El a spus: „Am făcut prima lovitură de AZ [AstraZeneca] și am avut imediat reacții severe care au durat zece zile.”

„Mâinile și picioarele îmi erau fie înghețate, fie amorțite sau mă ardeau și cam inutile timp de două săptămâni, mă temeam că nu mă voi mai cânta niciodată”, a spus artistul.

„Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda a spus că vaccinul este sigur pentru toată lumea”, a mai declarat Clapton.

https://ziarulromanesc.net/wp-content/uploads/2021/07/210198010_505905163817871_6338784233662840605_n.mp4

Artistul a adăugat că a suferit o „reacție dezastruoasă” după a doua doză injecție cu serul AstraZeneca.

O femeie din Anglia susține că nu mai poate vorbi după ce s-a imunizat cu AstraZeneca

Anul trecut, Clapton s-a alăturat lui Van Morrison într-un cântec anti-lockdown, Stand And Deliver, scrie Daily Express.

Toate încasările din melodie s-au îndreptat către Lockdown Financial Hardship Fund, care ajută muzicienii care se confruntă cu insecuritatea financiară ca urmare a crizei cauzate de pandemie.

Van Morrison a scris patru cântece de protest împotriva restricțiilor și a spus despre miniștrii britanici că sunt „agresori fasciști”.

Potrivit NHS, vaccinul este sigur, eficient și oferă cea mai bună protecție împotriva Covid-19.

Vaccinurile aprobate pentru utilizare în Marea Britanie au îndeplinit standarde stricte de siguranță, calitate și eficacitate stabilite de Agenția independentă de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA).

De asemenea, simptomele după vaccin pot include senzația de oboseală, dureri de cap, senzație de rău, mai arată NHS.

…Eric Clapton a crezut că nu va mai cânta, după injectarea cu serul AstraZeneca. Regretă că a ascultat de „propagandă”: „Mâinile îmi erau inutile… Nu ar fi trebuit să mă apropii de ac”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.4]
Exit mobile version