Menu
in ,

58 de români din străinătate au murit de COVID-19. Cei mai mulți au decedat în Marea Britanie

Un număr de 727 de cetățeni români aflați în străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus, iar numărul deceselor din această cauză a ajuns la 58, informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, 727 cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 422 – în Italia, 196 – în Spania, 26 – în Franţa, 13 – în Germania, 55 – în Marea Britanie, 2 – în Namibia, 2 – în SUA, 2 – în Austria, 2 – în Belgia, 2 – în Indonezia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, 58 de cetăţeni români aflați în străinătate – 18 în Marea Britanie, 13 în Italia, 15 în Franţa, 7 în Spania, 3 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia – au decedat.

Rata infectării în Marea Britanie sperie Europa. Cel mai mare număr de noi cazuri și decese de pe continent

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 11 au fost declarați vindecați: 7 – în Franța, 2 – în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version