in

GALERIE FOTO – Cafeneaua Oamenilor de Afaceri din Londra, un eveniment de la care nu trebuie să lipsești

La Restaurantul Cornelius  din Londra (1 New River Ave, London N8 7QD, UK), un loc încântător, primitor și cu o mâncare excepțională, am organizat joi, 22 februarie, o nouă ediție a eveimentului Cafeneaua Oamenilor de Afaceri.

La eveniment au participat zeci de antreprenori și directori de companii români și străini care au discutat despre afacerile lor și despre modul în care se pot sprijini unii pe alții.

Începută timid, în urmă cu câțiva ani, alături de câțiva prieteni buni, mulții dintre ei alături de noi și acum, „Cafeneaua” noastră tinde, iată, să devină un important punct de networking în comunitatea românească din Londra.

Le mulțumim prietenilor și colaboratorilor noștri care cred în noi și în ei și care au răspuns în număr atât de mare invitației și sperăm că întâlnirea le-a fost de un real folos. Îi așteptăm cu drag și la următoarea ediție!

Așteptăm opinii, sugestii și reclamații la adresele de email: l[email protected] și [email protected]. Nu ezitați să ne criticați, toți învățăm din greșeli!

Foto: J. Blue Media

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cinci români, spărgători de case în Colchester. Identificați după ce o femeie le-a fotografiat mașina cu care operau

Ai lucrat în Marea Britanie și te întorci în România? Ai dreptul la 15.000 de lei, primă de instalare