in

Ține legătura cu România folosind ofertele grozave Lyca Mobile!

Dacă nu ai auzit încă te anunțăm noi! Lyca Mobile își dorește să se apropie de comunitatea românească din Marea Britanie, iar acest lucru aduce numai beneficii celor care caută reduceri masive când vine vorba de serviciile de telefonie mobilă.

Lyca Mobile ți-a pregătit câteva oferte speciale. În prezent, oferă o reducere de până la 55% atunci când îți comanzi o cartelă SIM Lyca Mobile de pe www.lycamobile.co.uk/RomaniansUKspecial.

Ofertele variază între £4.50 și £9.00 iar ele pot fi reînnoite pentru până la trei luni.

Cu alte cuvinte, la doar £9, Lyca Mobile îți oferă 100 GB pentru a te da pe net cât vrei și 100 de minute internaționale pentru a suna în România fără griji. Așadar, dacă îți lipsește acasă, acest plan este o opțiune excelentă pentru a te bucura de conversații video și audio cu cei dragi săptămână de săptămână.

Lyca Mobile și-a schimbat recent brandul, îmbunătățindu-și serviciul pentru clienți, acoperirea și designul, dar își continuă valorile de bază de a conecta oamenii la cine și ce iubesc cel mai mult, pe cei dragi. Încercați Lyca Mobile astăzi și bucurați-vă de această ofertă grozavă!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4]

incendii londra

Londra, valul de căldură a dus la cea mai aglomerată zi a pompierilor de la Al Doilea Război Mondial

studenti fara adapost

Numărul studenților fără adăpost este în creștere în Marea Britanie, pe fondul crizei costului vieții