Menu
in

Marea Britanie: O româncă nu a putut să justifice cheltuieli de peste 700.000 de lire sterline

Directoarea româncă a unei firme de construcții din Scoția a fost interzisă să mai conducă o firmă timp de șapte ani, după ce nu a reușit să explice cheltuieli de peste 700.000 de lire sterline.

Cristina-Angelica Tașcă, în vârstă de 27 de ani, a înființat Angel Tas Limited în 2017. Compania este specializată în tencuială și prestarea de servicii pentru clădiri domestice și are sediul în orașul Arbroath din regiunea Angus.

La 30 decembrie 2019, instanțele au numit un lichidator interimar pentru lichidarea companiei, după ce directorul nu a plătit impozitele. Potrivit serviciului de insolvență, acest lucru s-a întâmplat în ciuda mai multor memento-uri din partea autorităților fiscale,potrivit Construction News.

Tot ce trebuie să știi despre Tax Return și închiderile de an

Investigatorul șef al Serviciului de Insolvență, Rob Clarke, a declarat că păstrarea slabă a evidențelor a fost motiv de suspiciune și neconcludență. „Pentru că nu a luat în considerare toate tranzacțiile, este imposibil să se stabilească dacă Cristina Tașcă și-a îndeplinit atribuțiile în mod corespunzător sau dacă folosește o lipsă de documentație pentru a ascunde incorectitudinea”, a spus acesta.

Tașcă a fost descalificat ca director și i s-a interzis orice implicare în promovarea, formarea sau conducerea unei companii timp de șapte ani, din iulie 2021.

Clarke a spus: „Toți directorii au datoria de a se asigura că companiile lor țin evidențe contabile adecvate.”

În cei doi ani de activitate a companiei, Tașcă a ocupat funcția de director, în 2017 și 2019.


…Marea Britanie: O româncă nu a putut să justifice cheltuieli de peste 700.000 de lire sterline…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]
Exit mobile version