in

Român de 34 de ani întors recent din Marea Britanie, mort de coronavirus

Un tânăr de 34 de ani din Olt, testat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus și care se întorsese recent din Marea Britanie, a decedat.

Potrivit Radio România, tânărul de 34 de ani proaspăt întors din Marea Britanie, fusese testat pozitiv și a murit la Spitalul Județean de Urgență din Slatina, unde era internat în stare gravă.

Medicii spun că bărbatul a stat acasă cel puțin patru zile înainte de a veni la spital, timp în care starea lui s-a deteriorat vizibil.

Boris Johnson, afirmație ȘOCANTĂ: Noua variantă de COVID, cu 30% mai mortală decât cea inițială

El suferea de obezitate, iar la internare s-a constatat că plămânii îi fuseseră afectați în proporție de peste 75%. Doi membri din familia tânărului au fost, de asemenea, testați pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

DSP Olt a prelevat probe de la cei doi și le va trimite la un laborator din București pentru a vedea cu ce tulpină de virus s-au infectat, mai arată Radio România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Statul britanic plătește cetățenii europeni să părăsească Regatul Unit. Pot primi până la 2.000 de lire sterline pentru relocare

„Prețul” carantinei în Marea Britanie – 1.500 de lire sterline de persoană. Guvernul publică lista cu țările de unde se va intra în carantină la hotel