Menu
in

Doi poliţişti au ars de vii într-un accident de maşină. «Băi, ăștia-s ai noștri!», momentul înfiorător în care colegii lor şi-au dat seama cine este în maşina în flăcări

Doi poliţişti au murit într-un accident teribil petrecut în județul Brăila. Agentul-șef Mihai Bara și agentul Ana Maria Manea nu au mai avut nicio șansă de salvare, după ce mașina lor a fost cuprinsă de flăcări.

Cei doi angajați din poliție se aflau în patrulare în momentul în care s-a petrecut tragedia. Autospeciala în care se aflau cei a ieşit de pe carosabil şi a luat foc, arzând rapid pe marginea drumului.

Agentul Ana Maria Manea, în vârstă de doar 21 de ani, era angajtă de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani) era un poliţist cu vechime în poliţie.
Din primele informații legate de modul de producere al tragediei, se pare că impactul a fost într-atât de puternic încât cei doi nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Conform debraila.ro, imediat după producerea accidentului, autospeciala de poliție a fost cuprinsă de flăcări intense. Atât agentul șef Bara, cât și agentul Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani au rămas blocați în mașină.

În ciuda faptului că au încercat din răsputeri să se salveze din incendiu, cadavrele oamenilor legii au fost găsite carbonizate, lipite de ușa șoferului.

Utilajul de poliție ar fi ars ca o torță până la sosirea pompierilor, astfel încât salvatorii de la pompieri și ambulanță și-au dat seama cu greu, după minute bune de intervenție, că este vorba despre un autoturism al Politiei. “Băi, ăștia-s ai noștri! Ăștia sunt băieții noștri!”, a fost reacţia colegilor poliţişti.

Deocamdată, numeroase voci, printre care chiar și Sindicatul Europol, au lăsat să se înțeleagă că este posibil ca o defecțiune tehnică să stea la baza cumplitului accident.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version