in

Vasluian mort în urma unei bătăi primite în Anglia. Venise să strângă taxa de la muncitorii de pe un șantier pentru un clan de romi din Vaslui

Un bărbat din localitatea Murgeni, județul Vaslui, a murit în urmă cu trei luni, după ce a fost victima unei bătăi, în Anglia.

Potrivit vremeanoua.ro, vasluianul făcea parte din clanul bulibașei Flagăra și a mers în Anglia pentru a colecta bani de la 30 de muncitori de etnie romă de pe un șantier.

Membri ai clanului rival, Murui, au declarat pentru publicația citată că bulibașa ducea romi din Murgeni la muncă în țările din Europa. Pentru asta, lua o taxă. De transport, scrie Vremea Nouă, se ocupă unul dintre fiii lui Flagăra.

Din această afacere s-ar fi scos zeci de mii de lire sterline pe lună, se mai arată în articol.

„După ce băiatul lui Flagăra a revenit în tară, a lăsat acolo o cunoștință de-a lor, numai că ăsta nu s-a impus. Țiganii l-au mirosit că nu are forță și i-au spus că nu mai plătesc nicio taxă. El i-a amenințat că-i pârăște lui Flagăra și atunci oamenii au sărit pe el și l-au omorât pe loc. A fost omorât în bătaie, a fost adus acasă cu fața umflată și fără dinți în gură, dar prin Murgeni s-a dat vorbă că a murit de infarct. Familiei mortului i s-a transmis să nu depună plângere, polițiștii știau despre crima asta pentru că englezii imediat au contactat autoritățile din România, dar s-a mers închis pentru că Flagăra i-a cumpărat pe toți din Murgeni”, au declarat cei din clanul Murui.

Londra. Interlopul Ghenosu, bătut în pușcărie de interlopi sârbi


Potrivit celor din Murgeni, clanul a dus, în ultimii ani, sute de țigani la muncă și cerșit în țările din vestul Europei, în special în Anglia, Franța și Germania. De pe urma acestor oameni, Flagăra și familia sa câștigă sute de mii de euro.

Cea mai impozantă vilă și cele mai luxoase mașini din Murgeni aparțin clanului Sandu Flagăra, dar cu toate astea nicio autoritate a statului nu se întreabă de unde provin atâția bani.

„Ce lege e asta când un om e omorât în bătaie, e lăsat fără dinți în gură, vine cu capul umflat și vânăt din Anglia, iar când ajunge aici, lumea vorbește că a murit de infarct?” se întreabă mai mulți membri ai clanului Murui.

Pentru a preîntâmpina apariția unor noi conflicte, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui și Inspectoratul Județean de Jandarmi Vaslui au mărit dispozitivele de siguranță pentru o perioadă de 30 de zile.

„A fost instituită o zonă specială de siguranță publică pentru o perioadă de 30 de zile. Aceste zone sunt instituite în medii cu potențial criminogen ridicat sau dacă sunt date și informații că pot apărea manifestări care să tulbure ordinea și liniștea publică. Odată cu instituirea acestei zone speciale de siguranță, s-a redimensionat dispozitivul de siguranță. Patrulările sunt mult mai frecvente, sunt mai multe forțe de ordine în teren astfel încât să fie preîntâmpinate astfel de situații” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mai multe amănunte găsiți AICI.

Jurnalist din Timișoara, amenințat de mafia interlopă: «Acesta este pistolul cu care trebuia să fiu executat»
Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Planul actual al guvernului este ca școlile secundare din Anglia să rămână închise până în septembrie”

„Opriți carantina!”. Guvernul Johnson, somat să renunțe la carantina de 14 zile. Sute de companii pornesc acțiuni împotriva noilor reguli de la Londra