in

„Plătești doar când găsești un loc de muncă”: școala tech Develhope ajunge în România

* Cea mai mare școală italiană de programare online Develhope în România * „Plătești doar când găsești un loc de muncă”, este modelul eficient pe care Develhope l-a ales pentru a putea combate efectiv șomajul în rândul tinerilor și a garanta accesul egal la educație și la oportunitățile oferite de lumea STEM.

Cea mai mare școală italiană de programare online Develhope în România

Este cea mai mare școală italiană de programare online, care formează talente înalt calificate în doar 6 luni. În fiecare lună, aproximativ 70-80 de candidați noi din regiunile care suferă de rate ridicate ale șomajului în rândul tinerilor se întâlnesc cu Talent Acquisition Team de la Develhope pentru a se pregăti să lucreze cu tehnologiile cele mai solicitate pe piața ICT: de la HTML la JavaScript, React, Node.js, Java, până la SQL și Python.

Bootcamp-urile intensive în România

Bootcamp-urile intensive ale școlilor de tehnologie aterizează în România, cu cursuri online care încep în perioada 27-28 iunie. Prima dată va avea ca protagonist lansarea cursului Full-Stack Web Development , în timp ce cursul Data Engineering with Python va începe pe 28 iunie. Programele se vor adresa femeilor și bărbaților care au diplomă de liceu, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, șomeri, subangajați, sau care doresc să-și reinventeze cariera începând de la 0 și gratuit.

De fapt, Develhope investește în studenții săi oferindu-le fiecăruia posibilitatea de a plăti doar dacă și atunci când au semnat un contract de programator. Datorită abordării inovatoare a Școlii, elevii au flexibilitate garantată: lecțiile sunt în întregime la cerere și se bazează pe proiecte practice. Se lucrează nu doar la coding, ci și la soft skills și dezvoltarea umană a studenților, prin trasee de coaching personalizate. 

90% dintre absolvenții Develhope își găsesc de lucru în termen de 4 luni de la încheierea cursului

Cele mai înalte standarde europene

Școala își propune să-și extindă impactul social în România pentru a pregăti dezvoltatori de top aliniați la cele mai înalte standarde europene și pentru a le oferi oportunitatea de a face parte din acei 90% dintre absolvenții Develhope care își găsesc de lucru în termen de 4 luni de la încheierea cursului. 

Acest lucru se întâmplă datorită muncii desfășurate de Career Team a școlii, în colaborare cu +200 de companii partenere din rețeaua sa națională și internațională (printre acestea: EY, Accenture, PwC, Bulgari etc.).

După cum afirmă chiar echipa Develhope: vrem să scriem programe pentru a planifica un viitor mai bun, un viitor care poate crea noi condiții de muncă și societate, într-un mod profesionist și liber.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

supermarket uk inflatie

Britanicii plătesc 380 de lire sterline mai mult pe an la alimente, inflația la cel mai mare nivel din ultimii 13 ani

haos aeroporturi

Șeful Ryanair avertizează că haosul de pe marile aeroporturi din Marea Britanie va continua ”pe tot parcursul verii”