Menu
in

O tânără de 24 de ani din Salisbury a amestecat ceaiul cu o linguriță greșită și a murit, ce a dus la această tragedie

O tânără de 24 de ani din Salisbury, Marea Britanie, a amestecat ceaiul cu o linguriță greșită și a murit, ce a dus la această tragedie. Când Craig McKinnon și-a cerut iubita Jess Prinsloo în căsătorie, a fost cea mai fericită zi din viața lui. Dar doar patru zile mai târziu, în timpul vacanței lor idilice din Africa de Sud, iubirea vieții lui a murit.

Jess Prinsloo a avut o reacție alergică severă la produsele lactate. Proaspăta logodnică (24 de ani) a luat o lingură cu picături de lapte și a murit la spital.

Citiți și: Două tinere atacate de câini la Surrey, în apropiere de Londra, una A FOST UCISĂ, au fost reținute șapte animale

A amestecat ceaiul cu o linguriță greșită și a murit

După ce a spus “da”, Jess, o profesionistă în marketing din Salisbury, Marea Britanie, a sărbătorit cu logodnicul ei timp de câteva zile înainte de a zbura spre mama ei din Johannesburg, pe 30 decembrie. Acolo, a avut loc o confuzie fatală. Folosise lingura greșită pentru a amesteca ceaiul.

Tânăra de 24 de ani a avut o reacție alergică severă la produsele lactate și tocmai această lingură avea încă reziduuri de lapte pe ea, după cum relatează “Mirror”.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea

Jess a suferit un șoc alergic și i s-a închis gâtul. Deși a fost dusă imediat la spital, a murit acolo a doua zi. Prietenii și familia ei i-au adus un omagiu lui Jess ca fiind o “tânără frumoasă și iubitoare de distracție” care “lumina fiecare cameră în care intra”.

Într-o postare sfâșietoare pe rețelele de socializare, logodnicul ei, Craig, a scris: “Este greu să găsesc claritate astăzi, în cea mai proastă zi din viața mea. Dar nu am fost niciodată mai clar în privința unui lucru: cei peste trei ani pe care am reușit să-i petrec cu Jess al meu sunt de neînlocuit și nu i-aș schimba pentru 60 de ani cu nimeni altcineva din lume.”

Jess suferea de alergie încă de la vârsta de nouă luni și chiar a trebuit să fie resuscitată o dată după ce a intrat în contact cu produse lactate într-un curry, la vârsta de 18 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]
Exit mobile version