in

Anglia după 4 iulie: Nu veți fi primiți în pub sau la frizerie dacă nu vă dați numele

Autoritățile de la Londra au impus barurilor, restaurantelor și saloanelor de coafură și frizerie să nu mai ofere servicii clienților care nu-și dezvăluie numele.

Potrivit noilor reguli stabilite de către guvern, barurile, restaurantele și saloanele de coafură vor trebui să păstreze un registru cu numele clienților timp de 21 de zile pentru a ajuta autoritățile sanitare în procedurile de testare și urmărire a contacților, care au drept obiectiv identificarea și menținerea sub control a infecțiilor cu COVID-19 și oprirea unui al doilea val de infecții, transmite Reuters.

Marea Britanie. Ce se va deschide și ce nu se va deschide începând cu 4 iulie

De asemenea, nu vor fi permise spectacolele live, inclusiv teatru, comedie și muzică, a precizat Guvernul.
Premierul britanic, Boris Johnson, a anunțat că barurile, restaurantele şi hotelurile din Anglia vor putea să se redeschidă din 4 iulie, relaxând restricțiile care au dus la închiderea economiei.

Totodată, Johnson a anunțat reducerea distanței sociale de la doi la un metru, o modificare care va permite redeschiderea mai multor baruri şi restaurante.

Asociația Pub-urilor din Marea Britanie (BBPA) a apreciat că 75% din localurile din Anglia, aproximativ 28.000, vor putea să se redeschidă. Dacă ar fi fost păstrată vechea distanță socială de doi metri, doar o treime dintre acestea, aproximativ 12.500, ar fi putut să se redeschidă.


Italienii au liber la distracţie. Se deschid barurile, restaurantele şi hotelurile din 18 mai

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Wizz Air și Ryanair nu respectă îndrumările privind sănătatea pasagerilor

Londra, sub cod galben începând de vineri. După caniculă se anunță furtuni cu trăsnete, grindină și vânt puternic. Posibile inundații