in

Anglia introduce reguli mai simple de separare a deșeurilor. Toate materialele reciclabile într-un singur coșAnglia introduce reguli mai simple de separare a deșeurilor, care vor permite rezidenților să arunce toate materialele reciclabile – plastic, metal, sticlă, hârtie și carton – într-un singur coș. Noile reglementări, anunțate de Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale (DEFRA), urmăresc să standardizeze sistemele de colectare a deșeurilor în întreaga țară, punând capăt confuziei cauzate de diferențele de reguli între municipalități.

Toate materialele reciclabile într-un singur coș

Până acum, oamenii din Anglia au avut de-a face cu o varietate de sisteme de reciclare, ceea ce ducea adesea la neînțelegeri și erori în separarea deșeurilor. Noile reguli urmăresc eliminarea acestei probleme prin introducerea unei scheme uniforme care se va aplica indiferent de locul de reședință.

Aceasta înseamnă că oriunde se află oamenii în Anglia, regulile privind ceea ce pot recicla vor fi aceleași. Regulile mai simple sunt menite nu numai să ușureze viața rezidenților, ci și să crească ratele de reciclare. Unificarea sistemului va permite o mai bună utilizare a materiilor prime secundare și va reduce cantitatea de deșeuri trimise la gropile de gunoi, potrivit skynews.

Ministrul Reciclării, Robbie Moore, a subliniat că un sistem integrat ar permite fiecăruia să „și facă partea” atunci când vine vorba de reciclare, fără stresul suplimentar al diferențelor dintre reglementările locale. Pe lângă introducerea unui coș de reciclare uniform, DEFRA a anunțat sprijin pentru guvernele locale în creșterea frecvenței de colectare a deșeurilor pentru a preveni revărsarea containerelor.

Este planificat ca toate gospodăriile să colecteze deșeurile nesortate cel puțin o dată la două săptămâni, iar deșeurile organice – în fiecare săptămână.

Deși guvernul nu a furnizat încă un calendar exact pentru introducerea noilor reglementări, se așteaptă ca aceste modificări să fie introduse treptat. Paul Vanston, CEO al Consiliului Industrial pentru Ambalare și Mediu (INCPEN), și-a exprimat speranța că guvernele locale se vor adapta rapid la noile cerințe, oferind rezidenților servicii de reciclare uniforme și eficiente.

Noile reguli simplificate de reciclare în Anglia reprezintă un pas important către durabilitate și protecția mediuluiPrin eliminarea confuziei legate de diferențele dintre reglementările locale, guvernul englez se concentrează pe o mai mare eficiență și eficacitate în gestionarea deșeurilor, de care este probabil să beneficieze atât rezidenții, cât și întregul ecosistem.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.3]

O româncă din Marea Britanie a devenit bărbat, cazul ei a ajuns la Curtea de Justiție a UE. „Este obligatoriu să recunoaștem schimbarea de gen”

recesiune uk

Marea Britanie a ieșit oficial din recesiune, iată cu cât a crescut economia