Menu
in

Poliția caută o bandă organizată de hoți de buzunare care l-a jefuit pe un pensionar de 76 de ani în autobuz în Wembley

 Știri Marea Britanie – Bandă de hoți de buzunare în Wembley – Poliția din Londra caută o bandă organizată care l-a jefuit pe un pensionar de 76 de ani în autobuz în Wembley. Au fost publicate fotografii.

Cele trei persoane cu care poliția ar dori să vorbească

Bandă de hoți de buzunare în Wembley

Victima în vârstă a retras o sumă mare de numerar pentru a-și plăti instalatorul

Banda de hoți de buzunare a lucrat împreună pentru a urmări un pensionar de la banca lui într-un autobuz înainte de a-i smulge o sumă mare de bani.

Scotland Yard a publicat imagini cu trei persoane pe care ar dori să le identifice după ce banda a jefuit o victimă în vârstă de 76 de ani într-un autobuz spre casă, scrie Evening Standard.

Marea Britanie: Hoții din magazine ar putea fi iertați de poliție dacă fură… de foame

Bărbatul a fost urmărit la bancă

Bărbatul a fost urmărit într-o bancă de pe Harrow Road, Wembley, de unde a retras numerar pentru a-și plăti instalatorul la ora 12:20 pe 3 mai.

Victima a mers apoi la stația de autobuz din afara KFC pe High Road și a încercat să urce într-un autobuz 18.

Poliția a spus că echipa de hoți de buzunare a lucrat apoi împreună pentru a împiedica alte persoane să urce la bordul autobuzului cu etaj, în timp ce două femei au furat banii de la victimă, înainte de a fugi.

Oricine le recunoaște pe cei trei este rugat să sune la poliție la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC, citând referința CAD 5664/12Jul. Alternativ, informațiile pot fi furnizate Crimestoppers , 100% anonim, la 0800 555 111.

Magazin TESCO, afiş în limba română pentru hoţi. «Trebuie să credem că toți românii sunt hoți?»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
Exit mobile version