in

Aeroportul Heathrow, peste 80 de zboruri anulate din cauza „ceții înghețate”

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow – Aproximativ 80 de zboruri au fost anulate pe aeroportul Heathrow din vestul Londrei în această dimineață (23 ianuarie) din cauza „ceții înghețate”.

Haosul călătoriilor este în curs în această dimineață, deoarece mulți londonezi nu vor putea zbura din cauza condițiilor meteorologice extreme .

The Independent raportează că British Airways a fost forțată să anuleze „mai mult de 80 de zboruri”.

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow în această dimineață

Printre zborurile de la Heathrow anulate în această dimineață s-au numărat curse către destinații europene precum Oslo, Manchester, Istanbul, Frankfurt, Geneva, Glasgow, Milano, Bruxelles, Berlin, Amsterdam, Barcelona și multe altele.

Zborurile către locații internaționale, inclusiv Miami și New York, s-au confruntat, de asemenea, cu anulări din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Potențial pentru mai multă ceață în cursul acestei săptămâni

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow – Un purtător de cuvânt al Met Office a declarat: „Am emis o avertizare națională galbenă de vreme severă pentru ceață pentru părți din sud-est, inclusiv Heathrow, la ora 10:00 ieri, pentru perioada de la miezul nopții până la ora 11:00 în această dimineață.

Avem o echipă de meteorologi cu sediul la Heathrow care oferă prognoze la fața locului.

Nu este neobișnuit să avem ceață în această perioadă a anului în Marea Britanie. Există tendința de formare a ceții înghețate în timpul iernii, când temperaturile sunt în jurul înghețului și există cer senin și condiții calme.

Există potențialul de a vedea mai multă ceață uneori în timpul acestei săptămâni. Deși în acest moment se pare că cel mai mare risc este deplasarea puțin la nord de Londra pentru noaptea care vine”.

Cea mai rece noapte la Heathrow din ultimii 13 ani

Minimele din timpul nopții de -8C la Heathrow au făcut ca, aseară, la aeroport să se măsoare cea mai rece noapte din 2010, potrivit BBC.

Temperaturile scăzute s-au combinat cu condițiile de ceață pentru a crea condiții foarte periculoase pentru zborurile spre și dinspre aeroport în această dimineață.

Au fost afectate și zborurile de duminică seara

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow – Pe lângă întârzieri și anulări în această dimineață, în jur de 70 de zboruri au fost anulate ieri, duminică seară din cauza sosirii ceții înghețate, provocând probleme cu vizibilitatea și temperaturile scăzute.

Companiile aeriene li s-a spus că vor trebui să reducă numărul de zboruri cu aproximativ 15% din cauza condițiilor meteo și a restricțiilor de control al traficului aerian.

Avertizare de vreme galbenă în vestul Londrei

Met Office a instituit o avertizare de vreme galbenă pentru ceață în vestul Londrei și în mare parte din Anglia în această dimineață (luni, 23 ianuarie), din cauza condițiilor periculoase.

„Ceața înghețată va duce la condiții dificile de condus și ar putea cauza întârzieri de călătorie în unele zone luni”.

De asemenea, avertismentul le spune celor afectați să se aștepte ca vremea să provoace timpi de călătorie mai lenți, cu întârzieri ale autobuzelor și trenurilor, precum și întârzieri și anulări ale zborurilor.

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow – BA își cere scuze pentru întreruperea zborurilor

Zborurile British Airways sunt printre cele mai afectate de condițiile meteorologice din această dimineață, ceața înghețată reducând viteza cu care zborurile pot decolare și ateriza din motive de siguranță.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat: „Ca și alte companii aeriene, programul nostru a fost afectat de condițiile meteorologice de ceață înghețată continuă experimentate în Londra.

Ne-am cerut scuze clienților ale căror zboruri au fost afectate și facem tot ce ne stă în putință pentru a-i pune pe drum cât mai repede posibil.

Sfătuim clienții să verifice ba.com pentru cele mai recente informații despre zboruri.”

Vremea în Marea Britanie: avertizare de INUNDAȚII, după cea mai lungă secetă din ultimii 50 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

raniti londra

Șase persoane rănite după ce au fost lovite de mașină în nordul Londrei, șoferul a fugit de la locul accidentului

amestecat ceaiul linguriță greșită murit

O tânără de 24 de ani din Salisbury a amestecat ceaiul cu o linguriță greșită și a murit, ce a dus la această tragedie