in

Șase persoane rănite după ce au fost lovite de mașină în nordul Londrei, șoferul a fugit de la locul accidentului

Șase persoane au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină în nordul Londrei, duminică, a anunțat poliția. Șoferul nu a oprit pentru a ajuta victimele și a fugit de la locul accidentului, scrie The Guardian.
Polițiștii îl caută pe șoferul vehiculului după ce patru persoane au fost transportate la spital și două au fost tratate la fața locului. Se crede că niciuna dintre cele șase persoane nu are răni care să le pună viața în pericol.

Citiți și: Împușcături în fața unei biserici din Londra: șase persoane au fost rănite, o fetiță de 7 ani este în stare gravă

Șase persoane au fost rănite în nordul Londrei

Scotland Yard a precizat că a fost chemată duminică, la scurt timp după ora 19.00, cu o sesizare potrivit căreia o mașină a intrat în coliziune cu pietonii în Green Lanes, în apropiere de intersecția cu Salisbury Road, în zona Harringay din capitală.

“Ofițerii au participat împreună cu serviciul de ambulanță și pompierii londonezi. Mașina nu a reușit să oprească la fața locului, iar ofițerii lucrează pentru a da de urma șoferului. Serviciile de urgență rămân la fața locului, iar drumurile sunt închise”, a precizat luni poliția.

“Incidentul este tratat ca o coliziune rutieră. Anchete suplimentare au loc pentru a stabili circumstanțele. Oricine are informații care ar putea ajuta ancheta este rugat să sune la 101, citând CAD 5189/22Jan.”

Peray Ahmet, liderul consiliului districtual din Haringey, a declarat: “Nu am avut nici o problemă: “Îmi pare foarte rău să aud despre acest incident din Harringay. Ne bucurăm că rănile nu par a fi prea grave, dar suntem dezgustați de faptul că șoferul mașinii nu a oprit la locul incidentului. Dacă aveți orice informații, vă rugăm să luați legătura, autorul trebuie găsit și mustrat.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

inflatie marea britanie

Inflația din Marea Britanie: cum și cât au crescut prețurile articolelor și serviciilor de zi cu zi

Ceață înghețată, curse anulate la Heathrow

Aeroportul Heathrow, peste 80 de zboruri anulate din cauza „ceții înghețate”