Menu
in

Coronavirusul se retrage în Marea Britanie. Doar 55 de victime raportate în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a anunțat doar 55 de noi decese din cauza Covid-19, cel mai scăzut număr de dinainte de impunerea restricțiilor.

În același timp, Scoția și Irlanda de nor nu au mai înregistrat niciun mor, pentru a doua zi la rând.

Ministerul Sănătății a anunțat că numărul oficial al victimelor este acum de 40.597, însă rapoartele Biroului Național de Statistică arată că cifra reală a deceselor este de fapt mult mai mare.

Numărul zilnic de decese este cel mai mic din 22 martie, când au fost înregistrate 35 de decese. În urmă cu o săptămână se înregistrau 111 decese.

Cifrele lansate duminică și luni sunt întotdeauna mult mai mici decât cele anunțate în restul săptămânii din cauza întârzierii înregistrării deceselor în weekend.

Londra: Oameni decedați în case în timpul pandemiei, găsiți după săptămâni întregi. „Pandemia de COVID-19 a creat o epidemie de singurătate”

Mai ciudat este că cifra totală anunțată de minister nu este în rezonanță cu cea anunțată de NHS England care spune că a înregistrat astăzi 59 de decese în spitale din Anglia.

Cifrele anunțate vin pe fondul temerilor față de un al doilea val de infectări, după ce mii de protestatari Black Lives Matters au sfidat regulile impuse de guvern și au ieșit în stradă în weekend.

Datele Ministerului Sănătății publicate în această după-amiază arată că ieri au fost efectuate 138.183 de teste, inclusiv teste de anticorpi pentru angajații NHS.

Cheltuielile cu pensiile scad pentru prima dată în Spania, din cauza deceselor de coronavirus

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version