in

Londra: Oameni decedați în case în timpul pandemiei, găsiți după săptămâni întregi. „Pandemia de COVID-19 a creat o epidemie de singurătate”

Zeci de oameni care au murit singuri acasă, pe perioada restricțiilor cauzate de coronavirus au fost găsiți abia după mai multe săptămâni.

Mai multe zeci de persoane din Londra au fost găsite moarte acasă între lunile martie și mai, cadavrele lor nedetectate atât de mult timp începând să se descompună, potrivit The Guardian.

Șeful Colegiului Regal al Medicilor Generaliști, profesorul Martin Marshall, a declarat că aceste morți ar putea fi legate de restricțiile care interzic oamenilor să se viziteze și să facă oamenii să evite îngrijirile necesare NHS.

„Pandemia de Covid-19 a creat o epidemie de singurătate, nu doar pentru persoanele în vârstă ci, din păcate, există unele persoane mai tinere care suferă”, a spus el.

Un sfert dintre cei decedați de COVID-19 în Anglia erau diabetici, iar aproape 20% aveau demență

„Medicii generaliști lucrează pentru a verifica pacienții care sunt vulnerabili, iar voluntarii NHS au făcut o treabă bună pentru a avea grijă de persoanele vulnerabile din comunitățile lor”, a mai spus Marshall.

„Dar observăm o creștere a numărului persoanelor care mor în comunitate, de multe ori acasă și deseori din cauza condițiilor care nu au legătură cu Covid-19, cum ar fi stopul cardiac.”

Nu se știe încă cu exactitate câți oamenii au murit acasă în timpul blocajului, dar cifrele vor apărea în următoarele luni.

Adesea, oamenii au fost descoperiți după ce o rudă, un prieten sau un vecin – incapabili să îi viziteze din cauza regulilor de distanțare – au alarmat NHS.

Fenomenul tragic scoate în evidență vulnerabilitatea persoanelor în vârstă izolate care trăiesc pe cont propriu, cu puțin sprijin din partea familiei, precum și riscurile pentru cei care au evitat spitalele și intervențiile chirurgicale în ultimele luni, din cauza fricii de coronavirus.

Unii dintre cei care au fost găsiți au murit ca urmare a coronavirusului, a spus dr. Mike Osborn, un patolog din Londra.

„Ne-am temut întotdeauna că mai mulți oameni în vârstă vor fi găsiți morți singuri acasă, fie victime ale virusului, fie din alte cauze și este extrem de trist să constatăm că acesta este adevărul”, a declarat Caroline Abrahams, directorul al organizației caritabile Age UK pentru The Guardian.

A crescut numărul românilor decedați în afara granițelor și a celor infectați, cei mai mulți sunt în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ducesa de York străzile Bucureşti

Ducesa de York a dormit pe străzile din Bucureşti şi a căutat prin gunoaie: «Cartoanele mi-ai ţinut de cald noaptea»

Manifestațiile din SUA au ajuns și în România: ”Poliția ucide”, „Condamnăm rasismul și capitalismul” VIDEO