in

Europarlamentarul UKIP bătut de un coleg a plecat din partid. Se zvonește că ar trece la conservatori

Europarlamentarul britanic Steven Woolfe a anunţat luni, 17 octombrie, că îşi retrage candidatura pentru poziţia de preşedinte al UKIP şi că părăseşte partidul.

Decizia sa vine la mai puţin de două săptămâni după ce s-a implicat într-o încăierare cu un alt membru de partid, care a dus la internarea sa în secţia de neurologie a spitalului din Strasbourg, transmite Reuters.

”Cu multă tristeţe şi regret vă anunţ că renunţ la candidatura mea pentru conducerea partidului şi îmi depun demisia din UKIP. Cred într-o formaţiune politică puternică, care va ţine executivul cu picioarele pe cărbuni încinşi şi se va asigura că acesta va aduce Brexitul. Totuşi, am ajuns la concluzia că UKIP nu poate să fie condus în absenţa lui Nigel Farage”, a declarat Woolfe.

De asemenea, europarlamentarul a anunţat că a primit tratament de la medici pentru convulsii, paralizie temporală şi pierderea sensibilităţii la nivelul feţei şi corupului după evenimentele din Parlamentul European de la Strasbourg. Steven Woolfe a susţinut că a depus o plângere penală la autorităţile franceze, după ce a fost lovit cu pumnul de europarlamentarul UKIP Mike Hooken.Hooken a dezminţit public că l-ar fi lovit pe Woolfe.

 

Europarlamentarul Steven Woolfe a precizat că UKIP este zguduit de ”lupte interne şi de războaie prin proxy între tabere rivale”. Acesta a precizat că după ce se recuperează complet din punct de vedere medical îşi va continua activitatea din postura de europarlamentar independent până la ieşirea Marii Britanii din UE.

S-a umflat extremismul în ei! Bătaie între membrii UKIP în Parlamentul European

Diane James, noul lider UKIP: „Românii sunt infractori, Putin e cel mai patriot lider din lume”

După ce a făcut Brexit, Nigel Farage şi-a anunţat demisia din fruntea UKIP!

Sute de deținuți români în închisorile britanice. Politician: „O să fim Alcatrazul Europei!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A agresat sexual două adolescente și a fugit în România

Puneţi bani deoparte pentru bătrâneţe! Apocalipsa pensiilor vine după 2030