Menu
in

Invazie de șoareci și șobolani în Marea Britanie. Cazurile de infestări au crescut cu 120%

Cazurile de infestări cu șoareci și șobolani au crescut cu 120% în timpul izolării din Marea Britanie, din cauză că rozătoarele care supraviețuiesc în mod normal cu resturi de la pub-uri și restaurante au invadat locuințele oamenilor în căutarea hranei

Datele furnizate către compania de asigurări Aviva de JG Pest Control au constatat că a existat o creștere cu 42% a infestărilor cu șobolani, în timpul izolării, prin compararea apelurilor din ianuarie-martie a acestui an, cu apelurile din perioada aprilie – iunie.

De asemenea, compania care oferă servicii de combatere a dăunătorilor în Londra, Midlands, nord vestul, estul și sudul Angliei, a înregistrat, de asemenea, o creștere cu 120% a apelurilor cu privire la rozătoare, din martie până în iunie, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019.

Numărul de cazuri de rozătoare din orașe în prima jumătate a anului 2020 a fost echivalent cu 90% din cazurile comparabile pentru întregul an 2019, arată cifrele.

Casele din Anglia, invadate de șobolanii agresivi. Caută de mâncare din cauză că restaurantele sunt închise

În iunie, Asociația Britanică pentru controlul Dăunătorilor a dezvăluit că mai mult de jumătate din firmele de deratizare din Marea Britanie au observat o creștere a reclamațiilor cu privire la infestări, de la începutul perioadei de restricții.

„Locuiesc cu noi și sunt aici din cauza noastră. Cu cât sunt mai mulți oameni, cu atât este mai multă mâncare pentru șobolani și șoareci”, a spus un specialist în prinderea rozătoarelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version