Menu
in

Londra, erupție de violență la o petrecere rave în White City, polițiști atacați cu sticle, șapte ofițeri răniți – VIDEO

Polițiștii au fost atacați cu sticle și alte obiecte, după ce au încercat să oprească o petrecere rave ilegală care a avut loc vineri seara în White City, vestul Londrei.

Filme de la fața locului arată ofițerii urmăriți pe o stradă de o gloată care aruncă sticle și cutii de bere. Evenimentul a avut loc la Havelock Close estate din White City, aproape de centrul comercial Westfield, potrivit express.co.uk.

Poliția Metropolitană a spus că șapte ofițeri au fost răniți: “Șapte ofițeri de poliție răniți și vehicule de poliție avariate în timpul răspunsului la un eveniment muzical fără licență în zona White City din Londra”.

https://ziarulromanesc.net/wp-content/uploads/2020/07/oXNruFC5pIvYJVkw.mp4

Se înțelege că ofițerii fac parte din grupul de sprijin teritorial, specializați în controlul mulțimilor.

Poliția a cerut participanților să plece imediat din zonă. Drept răspuns, au fost atacați. Un elicopter de poliție a fost și el la fața locului.

https://ziarulromanesc.net/wp-content/uploads/2020/07/whitecity2.mp4

La petreceri, au spus polițiștii, participă bande din Vestul și sudul Londrei.

În ultimele săptămâni au avut loc o serie de confruntări violente între poliție și ceicare participă la petreceri rave ilegale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version