Menu
in

Londra: Poliția nu va permite celor care nu poartă mască să intre la metrou sau să se urce în autobuze

Mii de polițiști și personal suplimentar au fost dislocați astăzi, 15 iunie, pe rețeaua de transport public din Anglia, pentru a obliga pasagerii să respecte noile reguli din mijloacele de transport în comun, scrie Daily Mail.

Astfel, pasagerii din trenuri, autobuze și avioane trebuie să poarte obligatoriu măști, amenda pentru nesocotirea acestei reguli fiind  de 100 de lire sterline.

Mesaj din partea Poliției Transporturi britanice pentru londonezi: „Evitați transportul public cu orice preț!”

Unii pasageri au fost observați în timp ce încercau să intre în stații fără mască de protecție, iar în unele stații există polițiști care înmânează gratuit măști celor care nu au.

Peste 3000 de polițiști și personal TfL ajută la punerea în aplicare a noilor reguli. De purtarea măștilor sunt scutiși copiii sun 11 ani și cei care au anumite condiții de sănătate sau dizabilități.

Noua regulă vine în condițiile în care guvernul continuă relaxeze restricțiile din Anglia, iar magazinele neesențiale își deschid ușile astăzi, pentru prima dată de la impunerea regulilor de blocare.

De asemenea, guvernul și-a schimbat poziția în ceea ce privește utilizarea măștilor, care acum sunt obligatorii pe transportul public, ca o aliniere la regulile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Neu-Ulm, români arestați și denunțați, nu purtau mască în centrul comercial și au insultat un paznic

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version