in

Parlamentari britanici: „Votăm împotriva Brexit!”

Parlamentarii liberal-democrați britanici vor vota împotriva declanșării articolului 50 pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Tim Farron, liderul acestui partid, a declarat că poporul trebuie să aibă posibilitatea să decidă dacă dorește ieșirea din UE termenilor negocierii guvernului May cu liderii de la Bruxelles.

El a spus că în cazul în care premierul May nu va promit un al doilea referendum în acest sens, parlamentarii săi vor vota împotriva ieșirii din UE.

Și alți parlamentari au afirmat că vor vota împotriva inițierii Brexit.

Helen Hayes, parlamentar laburist, a spus la rândul său că a întâlnit oameni în circumscripția sa care plângeau la propriu din cauza Brexit și că ar simți că nu îi reprezintă pe aceștia dacă ar vota pentru declanșarea articolului 50.

Ministrul de Externe laburist din umbră, Catherine West a declarat, de asemenea, că nu va vota pentru Brexit. Într-o postare pe Facebook, ea a scris că va fi alături de oamenii din circumscripția sa, Hornsey & Wood Green, care au ales Uniunea Europeană.

De asmenea, potrivit BBC, alți doi parlamentari laburiști au declarat deja că vor vota împotriva activării articolului 50.

Guvernul May se poate confrunta cu alegerile anticipate după decizia Curții Supreme

Theresa May nu renunţă: Guvernul a făcut apel, nu vrea ca Brexit-ul să fie decis în Parlament

Reacții după hotărârea Înaltei Curți cu privire la Brexit: „Trădare! Se încearcă blocarea Brexit-ului. ”

Studenții europeni încep să ocolească Marea Britanie. Scădere dramatică a înscrierilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul May se poate confrunta cu alegerile anticipate după decizia Curții Supreme

Mare-i mama Rusie, tot Berlinul capitală?