in

Politica strictă a Ryanair privind bagajele de mână îi costă pe călători 70 de lire sterline la aeroport

Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână.Reguli pentru bagajele de mână Ryanair – Politica strictă a Ryanair privind bagajele de mână îi costă pe călători 70 de lire sterline la aeroport. Călătorii Ryanair ar trebui să fie conștienți de regulile stricte privind bagajele de mână, care le-ar putea afecta bugetul de vacanță înainte de a se îmbarca în avion. Ryanair este cunoscută pentru politica sa strictă privind bagajele de mână, iar limitele pentru bagaje lasă puțin loc pentru flexibilitate.

Reguli pentru bagajele de mână Ryanair

Una dintre cele mai stricte reglementări este necesitatea respectării dimensiunilor bagajelor. Pasagerii cu bagaje neconforme pot fi taxați cu 46 GBP sau până la 70 GBP la poarta de îmbarcare. Înainte de îmbarcare, pasagerii trebuie să-și pună bagajele în cadre de măsurare speciale pentru a se asigura că se află în limita de bagaje.

Cadrele de măsurare albastre sunt adesea plasate la birourile de check-in și la porțile de îmbarcare, cu cuvintele „dacă se potrivește, zboară” (if it fits it flies) scrise pe ele.

Taxe pentru bagaje supradimensionate

Pasagerilor ale căror bagaje nu se potrivesc în cadrul de măsurare le va fi percepută o taxă de bagaj supradimensionat. Există rapoarte pe rețelele sociale despre oameni care trebuie să plătească în plus pentru bagajele care erau doar puțin prea mari, de exemplu cu roți proeminente sau buzunare.

@g0ldvixen

yes i packed somehow for my holiday in this amazon carry on!! If it fits it flies for free 😉 ✈️ #ryanairbag #carryonbag #amazoncarryon #amazoncarryonbag

♬ Strangers (feat. Kenya Grace) [Sped Up] – Sped Up Songs + Nightcore

Dacă luați un bagaj care este prea mare pentru bagaj de mână, vi se va percepe o taxă de 46 GBP. Dacă bagajul tău de 10 kg depășește 55x40x20cm, vei fi taxat cu 70 GBP.

Alternative la bagajele suplimentare

Călătorii care nu au plătit o taxă suplimentară pentru bagajul de mână extins pot lua doar o geantă personală mică, cu dimensiunea maximă de 40x20x25 cm. Aceasta ar putea fi o geantă pentru laptop, o valiză mică sau un rucsac care trebuie să încapă sub scaunul din fața ta. Ca alternativă, pasagerii pot opta pentru îmbarcarea prioritară, care începe de la 6 GBP în momentul rezervării.

Acest lucru vă permite să luați atât o geantă personală mică, cât și o valiză de mână de până la 55x40x20 cm și cântărind până la 10 kg, care trebuie depozitate în compartimentele de deasupra capului în timpul zborului.

► Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână

https://www.tiktok.com/@nathanandgrace/video/7228243871371627802?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7371433434998588961

 

Taxe de nerespectare

Pasagerii care nu respectă aceste reguli și aduc bagaje supradimensionate la aeroport pot fi puși să plătească o taxă de până la 70 GBP. Dacă refuzați să plătiți, bagajul va fi respins la poartă și nu îl veți putea lua la bord. Taxa pentru bagaj supradimensionat variază în funcție de ruta și data călătoriei. Clienții care nu au prioritate și care nu au adăugat bagaje la rezervare pot evita taxa mai mare cumpărând un bagaj de 10 kg la check-in pentru 35,99 GBP.

Dacă vă duceți bagajele la poartă fără să plătiți, veți fi taxat cu 46 GBP. Dacă bagajul tău de 10 kg depășește 55x40x20cm, vei fi taxat cu 70 GBP. Pentru a evita taxele suplimentare și problemele la aeroport, este important să urmați cu atenție politica Ryanair privind bagajele de mână. Verificați dimensiunile și greutatea bagajelor dumneavoastră înainte de a călători pentru a vă asigura că acestea sunt în limitele permise.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

5 probleme cu care se va confrunta Uniunea Europeană în următorii ani

tamisa poluata

Marea Britanie a devenit ca o canalizare deschisă: “Oamenii vor muri din cauza poluării”