in

Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână

Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână.

Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână. Dacă cineva are experiență cu zborul, probabil că este conștient de faptul că transportatorii aerieni au reguli stricte cu privire la ceea ce poate fi luat la bord ca bagaj de mână.

Reguli privind bagajele de mână

Mulți transportatori aerieni au linii directoare foarte stricte în ceea ce privește dimensiunea și greutatea bagajelor de mână. Nerespectarea acestor reguli duce adesea la taxe suplimentare. Recent, multe companii aeriene și-au actualizat reglementările în acest sens.

Aducerea unui bagaj la aeroport care nu îndeplinește cerințele poate fi costisitor. Prin urmare, merită întotdeauna să verificați cele mai recente politici privind bagajele pentru o anumită companie aeriană și, dacă este necesar, să vă rezervați biletul cu mult timp înainte, mai degrabă decât să o faceți în ultimul moment.

Mai jos vă prezentăm cele mai recente reguli privind bagajele pentru cei șase transportatori aerieni principali care operează din Marea Britanie.

Ryanair

Toate tipurile de bilete de pasageri includ o geantă personală mică care trebuie să încapă sub scaunul din fața pasagerului. Dimensiunea maxima este de 40 cm x 20 cm x 25 cm.

Pentru o taxă suplimentară, începând de la 5,30 GBP, puteți lua a doua geantă de mână de până la 10 kg sau îmbarcare prioritară și alte 2 genți de mână de la 11,50 GBP.

 Politica strictă a Ryanair privind bagajele de mână îi costă pe călători 70 de lire sterline la aeroport

Bagajul de mână supradimensionat va fi respins la îmbarcare sau, acolo unde este posibil, va fi plasat în cala aeronavei pentru o taxă de 69,99 EUR/£ (taxa este supusă TVA-ului pentru zborurile interne la tarifele guvernamentale aplicabile).

Dacă nu sunteți sigur dacă bagajul dumneavoastră are dimensiunea corectă, vă rugăm să îl verificați la biroul de înregistrare a bagajelor înainte de a trece prin controlul de security.

Puteți citi politica completă a bagajelor Ryanair aici.

Reguli privind bagajele de mână – Wizz Air

Toți pasagerii Wizz Air pot lua la bord o geantă de mână mică, care măsoară 40 cm x 30 cm x 20 cm și nu cântărește mai mult de 10 kg.

Posesorii de bilete prioritare pot lua cu ei o „geantă cu rotile” suplimentara de 55 cm x 40 cm x 23 cm si cu o greutate de cel mult 10 kg, inclusă în prețul biletului.

Taxele pentru bagajele de cală variază semnificativ în funcție de dacă rezervați online sau la aeroport și de sezonul în care zburați.

Politica completă a bagajelor Wizz Air poate fi găsită aici .

easyJet

Puteți lua gratuit un bagaj mic de mână de persoană la bord.

Poate avea o dimensiune maximă de 45cm x 36cm x 20cm (inclusiv mânere sau roți) și trebuie să se potrivească sub scaunul din fața ta. Poate cântări până la 15 kg și trebuie să îl poți transporta singur la bord.

Orice bagaj care depășește aceste limite va fi supus unei taxe de 48 GBP și va fi plasat în cală.

Reguli privind bagajele de mână – Jet2

Pasagerii pot aduce la bord un bagaj de mână care cântărește cel mult 10 kg și nu mai mult de 56 cm x 45 cm x 25 cm, inclusiv roțile și mânerele, gratuit.

Dacă bagajul de mână cântărește mai mult sau este mai mare, acesta va fi pus în cală și este posibil să trebuiască să plătiți o taxă.

De asemenea, puteți lua la bord bagaje personale mici (cum ar fi o geantă de mână sau o geantă de laptop), atâta timp cât sunt plasate sub scaunul din fața dumneavoastră.

TUI

Reguli privind bagajele de mână – Puteți lua gratuit un bagaj de mână cu o greutate de până la 10 kg pe un zbor TUI Airways.

Dimensiunile maxime pentru bagajul de mână sunt de 55 cm x 40 cm x 20 cm, iar bagajul de mână trebuie să fie plasat în compartimentul de deasupra capului.

Nu puteți aduce articole suplimentare, cum ar fi laptopuri, genți de mână și articole cumpărate de la aeroport – acestea trebuie să încapă într-un singur bagaj de mână.

British Airways

Pasagerii British Airways pot lua la bord un bagaj de mână și o geantă mică.

Bagajul de mână nu trebuie să fie mai mare de 56 cm x 45 cm x 25 cm, iar o geantă mică este limitată la 40 cm x 30 cm x 15 cm.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 35 In medie: 4.1]

Prețul energiei electrice în Marea Britanie „trebuie să crească cu 70%”

Prețul energiei electrice în Marea Britanie „trebuie să crească cu 70%”. Care este motivul

Partidul Mișcarea România Suverană – înființarea organizațiilor MRS Diaspora – Marea Britanie și MRS Londra