Menu
in

Regina Marii Britanii, în spital după ce și-a anulat vizita din Irlanda de Nord

Palatul Buckingham a anunțat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a întors la Palatul Windsor după ce medicii au sfătuit-o să se odihnească pentru câteva zile.

Regina a petrecut miercuri seara la spital, scrie The Guardian, după ce a anulat o vizită în Irlanda de Nord, potrivit Palatului Buckingham.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, trebuia să ia parte la o excursie de două zile, dar medicii i-au spus că ar trebui să se odihnească câteva zile la castelul Windsor.

Cu toate acestea, a fost internată în spital pentru „investigații preliminare”, dar joi s-a întors la Windsor.

Vrei să lucrezi la Palatul Buckingham? Regina caută pe cineva la curățenie

Regina Marii Britanii împlinește 95 de ani. Evenimentul, umbrit de decesul Ducelui de Edinburgh

Regina a fost consultată de specialiști la spitalul privat al regelui Edward al VII-lea din centrul Londrei. S-a anunțat că internarea nu a fost legată de coronavirus. A fost prima noapte pe care regina o petrece în spital din 2013, când a fost tratată pentru gastroenterită.

O sursă a palatului a declarat că echipa medicală care o ajuta a adoptat o „abordare prudentă”. Aceștia au adăugat că internarea a fost din motive practice, iar ea lucra joi după-amiază, asumându-și „sarcini ușoare”.

Săptămâna trecută, Regina a apărut în public ajutându-se de un baston, pentru prima dată la un eveniment public major, când a participat la un serviciu care marca centenarul Legiunii Regale Britanice.

Un purtător de cuvânt al palatului a spus: „În urma sfaturilor medicale de a se odihni câteva zile, regina a fost miercuri după-amiază la spital pentru câteva investigații preliminare, s-a întors astăzi la prânz la castelul Windsor și are bună dispoziție”.


…Regina Marii Britanii, în spital după ce și-a anulat vizita din Irlanda de Nord…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version