Menu
in

Revolut sfidează băncile tradiționale și își lansează propriul card de credit: „Fără comisioane”

Revolut își lansează propriul card de credit – Aplicația de plăți online Revolut agită băncile principale prin lansarea unui card de credit. Este pentru prima dată în ultimii ani când există un nou concurent pe piața cardurilor de credit.

„Mi-au furat 8.000 de lire sterline, dar Revolut nu rambursează”

Revolut își lansează propriul card de credit

Cardurile de credit Revolut nu vor avea taxe de depășire a limitei și nici comisioane de plată returnată.

Cardul oferă 1% rambursare la achiziții pentru primele trei luni, până la 30 euro, scrie independent.ie. După aceea, va exista rambursare nelimitată de 0,1% din achiziții.

Clienții care au un cont Metal pot primi o rambursare suplimentară de 0,1% și 1% în numerar în afara UE, a spus compania. 

Citește și ➡ O româncă din Anglia a fost chemată la interviuri de angajare doar după ce a folosit un nume „englez” fals în CV

Împrumuturi pe piața irlandeză

Acesta vine după ce Revolut a lansat recent un produs de împrumuturi, despre care a spus că are cea mai mică rată a dobânzii de pe piața irlandeză pentru împrumuturile sub 20.000 de euro.

De asemenea, Revolut a lansat recent un produs „cumpărați acum, plătiți mai târziu”, numit Pay Later.

Luna trecută, Revolut a anunțat că va introduce IBAN-uri irlandeze. Mișcarea de a înlocui IBAN-urile lituaniene (numerele internaționale de cont bancar) ale Revolut cu cele irlandeze va pune și mai multă presiune asupra băncilor clasice. Acesta vine după ce compania a înființat o sucursală irlandeză a afacerii sale europene, Revolut Bank UAB.

„Moneda rară de 50p” se vinde cu 1.500 de lire sterline, sunt mii în circulație chiar acum

Proces de aplicare simplu

Revolut a spus că cardul său de credit va oferi transferuri de sold de 0% în primele trei luni.

A susținut că aplicarea pentru cardul de credit Revolut ar fi un proces simplu, cu un proces de aprobare imediată pentru cei eligibili.

Nu va exista dobândă pentru primele trei luni atâta timp cât utilizatorul efectuează plăți minime lunare.

După aceea, rata anuală procentuală este de 17,99%.

Revolut a susținut că noile sale carduri de credit ar oferi o modalitate responsabilă de utilizare a creditului, cu un accent mare pe bonitatea clienților.

Revolut verifică bonitatea clienților prin conectarea la conturile bancare existente ale clienților prin Open Banking. 

Limitele actuale de credit sunt cuprinse între 500 și 10.000 de euro, dar fiecare client va avea propria sa limită accesibilă, așa cum este decis de evaluarea creditului Revolut, se arată în comunicat.

Directorul executiv al Revolut Europe, Joe Heneghan, a declarat: „Am dezvoltat tehnologia pentru a oferi clienților aprobați carduri de credit cu limite adaptate la prețuri accesibile, astfel încât aceștia să poată obține creditul de care au nevoie, atunci când au nevoie”.

Oferta de carduri de credit, împrumuturi, cumpărare acum, plătire mai târziu și IBAN-uri irlandeze înseamnă că Revolut va fi o amenințare și mai mare pentru băncile principale AIB, Bank of Ireland și Permanent TSB.

Revolut este popular deoarece aplicația sa poate face plăți către o altă persoană sau o companie în câteva minute, în timp ce aplicația sa este ușor de utilizat.

Până acum, lipsa unui număr bancar irlandez a făcut mai dificilă utilizarea Revolut ca cont curent principal.

Mulți oameni au un cont Revolut pe lângă un cont curent într-o bancă obișnuită.

Un cont Revolut cu un IBAN irlandez va fi mai potrivit pentru a fi utilizat ca cont principal pentru a primi salariile direct în Revolut, pentru a efectua plăți prin debit direct și pentru a plăti furnizorii de utilități direct din contul Revolut, a spus compania.

Și, de asemenea, va fi mult mai ușor pentru clienți să-și schimbe contul bancar de la băncile tradiționale la Revolut.​

Plângerile de fraudă ale utilizatorilor Revolut s-au dublat, din 2020. Clienții păgubiți: „Nu am fost avertizați”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 15 In medie: 3.6]
Exit mobile version