Menu
in

UEFA se implică în scandalul de la meciul ANGLIA-DANEMARCA. Se cere suspendarea pe viață

Un incident neplăcut și condamnabil a avut loc ieri, 7 iulie, în meciul Anglia-Danemarca.

Potrivit imaginilor video, un spectator l-a șicanat pe portarul danez Kasper Schmeichel cu un laser verde, în timpul executării loviturii de pedeapsă de către Harry Kane.

Danezul a salvat șutul căpitanului Angliei în prelungiri, dar Kane a reușit să recupereze mingea și să înscrie golul victoriei.

Fostul star al Angliei, Stan Collymore, a scris, nervos, pe o rețea de socializare: „Dacă cineva a îndreptat un pix cu laser înspre Schmeichel, vreau interzicerea pe viață”.

Mulți suporteri au adăugat la mesaje la cele scrise de Collymore: „Cel care a pus acel laser pe fața lui Schmeichel merită o interdicție permanentă pe Wembley și pe alte stadioane din Anglia”.

GALERIE FOTO-Agonie și extaz, bucurie și multă bere. Suporterii englezi s-au bucurat de calificarea echipei lor în finala Euro2020, după un meci dramatic împotriva Danemarcei

Laserul nu a fost singura controversă din jurul penalizării. Danemarca nu a crezut că atacul lui Joakim Maehle asupra lui Raheem Sterling a fost suficient pentru a justifica un penalty și o altă minge a fost pe teren la momentul apariției.

UEFA va cerceta echipa Angliei, în urma incidentului din timpul semifinalei de miercuri de pe Wembley.

De asemenea, englezii sunt acuzați că au provocat o „tulburare” în timpul intonării imnului național al Danemarcei și că au declanșat artificii.

„Cazul va fi tratat de Corpul de Control, Etică și Disciplină (CEDB) al Uefa în timp util”, a declaratt un reprezentant al conducerii fotbalului european.

În timpul imnului național danez au fost auzite huiduieli, iar acest lucru a fost criticat de purtătorul de cuvânt oficial al premierului Boris Johnson.

„Nu vrem ca fanii să huiduiască echipe”, a spus purtătorul de cuvânt. „Vrem ca suporterii să arate sprijin și să fie respectuoși. UEFA analizează acest lucru, este o problemă pentru ei, dar nu este ceva ce ne dorim să vedem”.


UEFA se implică în scandalul de la meciul ANGLIA-DANEMARCA. Se cere suspendarea pe viață

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2]
Exit mobile version