in

Unde sunt cele mai scumpe şi unde sunt cele mai ieftine case în Londra

Deşi preţul mediu al proprietăţilor în Londra este de 550,000 de lire sterline, un nou studiu arată că zone întinse din capitală sunt acum în întregime inaccesibile pentru persoanele care deţin mai puţin de 1 milion de lire pentru achiziţia unei case.

Agenţia imobiliară eMoov.co.uk a dezvăluit că 20% din totalul proprietăţilor de pe piaţa din Londra au un preţ de vânzare de peste un milion de lire sterline. În unele cartiere, rezultatele sunt chiar mai şocante.

Astfel, aproximativ 63% din totalul proprietăţilor din Westminster costă mai mult de 1 milion de lire. Urmează îndeaproape Kensington şi Chelsea, unde 62% din proprietăţi sunt evaluate la peste un milion de lire.
Dincolo de zonele “de lux” din centrul Londrei, într-o serie de alte locuri sunt la vânzare locuinţe cu preţuri în jur de un milion de lire. În Camden, 43% dintre acestea sunt evaluate la un milion sau mai mult, în Hammersmith şi Fulham procentul este 36%, în Barnet – 29%, iar în Wandsworth – 28%.

În partea de jos a graficului, se află Barking şi Dagenham, unde nicio proprietate de pe piaţă nu ajunge la un milion de lire, în timp ce Newham, Bexley si Waltham Forest au doar 1% din proprietăţi cotate la acest preţ, iar Redbridge şi Havering – 2%.

Fondatorul şi CEO-ul agenţiei eMoov.co.uk, Russell Quirk, spune: “Atunci când realizezi că într-un oraş atât de vast şi populat ca Londra, una din cinci proprietăţi are un preţ cu şase cifre, este într-adevăr deprimant pentru cei care doresc să devină proprietari în capitala Marii Britanii.”

CITITI MAI MULT:

Reclamele umilitoare, cenzurate de Sadiq Khan în reţeaua de transport public din Londra

„Marea Britanie este cea mai coruptă ţară din lume”

Veşti proaste pentru fumători! În cazul unui Brexit, preţul ţigărilor din Marea Britanie ar putea exploda

Membră a Statului Islamic amenință pe Twitter: „Nu m-aș duce în centrul Londrei în iunie!”

Metrou de noapte în Londra. Primele două linii vor funcționa din luna august

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Mă cheamă Viţelaru şi sunt româncă”

Vițelaru se dezlănțuie asupra presei din diaspora: „Ziarul Românesc, o publicație de mizerie! Va fi desființată!”