in

Wizz Air anunță noi rute din Marea Britanie. Zboruri de la 26,99 lire sterlineCompania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat deschiderea unei noi rute de la Londra Gatwick la Varna în Bulgaria, oferind zboruri de la 26,99 GBP pentru un bilet dus. Această ofertă atractivă își propune să faciliteze călătoria în popularul oraș de pe litoral de la Marea Neagră.

Wizz Air operează deja conexiuni între Londra Luton și Varna, al treilea oraș ca mărime din Bulgaria. Noul serviciu de la Londra Gatwick va funcționa de trei ori pe săptămână – marți, joi și sâmbătă. Zborurile din Londra Gatwick vor decola la 14:00 și vor ateriza la Varna la 19:20. Zborurile de întoarcere vor pleca din Varna la ora 22:50 și vor ajunge la Londra la ora 00:30.

Biletele sunt deja disponibile

Ruta este programată să fie lansată pe 18 iunie 2024, iar biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei aeriene. Varna, un oraș frumos la Marea Neagră, este o destinație turistică atractivă, cu o gamă largă de atracții pentru călătorii din Marea Britanie. Este de asemenea o destinație foarte populară pentru români.

Orașul oferă numeroase plaje, parcuri, muzee și monumente istorice. Cele mai importante atracții includ Muzeul de Arheologie și Băile Romane, cel mai mare din Bulgaria și al patrulea ca mărime din Europa. Varna este cunoscută și pentru prețurile sale accesibile, mai ales când vine vorba de mâncare și băuturi.

Prețul unei beri în oraș este de aproximativ 1,75 GBP, ceea ce îl face o destinație atractivă pentru turiștii care caută opțiuni de vacanță mai ieftine. În zona Varna se află și Kavarna, o stațiune de pe litoral cu o plajă mare, creată artificial, din secolul al XX-lea. Această plajă este adesea lăudată de turiști pentru curățenia și lipsa aglomerației, precum și pentru prețurile accesibile pentru închirierea șezlongurilor și umbrelelor.

În apropiere se află și plaja Bendida, pe care mulți turiști o compară cu plajele din Grecia, numind-o una dintre cele mai frumoase din Bulgaria.

„Locul perfect pentru o vacanță în familie”

Zsuzsa Trubek, Manager de Comunicații la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm o nouă rută de la Londra Gatwick la Varna, care facilitează călătoria în acest frumos oraș de pe litoral. Varna oferă numeroase atracții pentru turiștii din Marea Britanie, de la plaje și parcuri până la muzee și monumente istorice. Este locul perfect pentru o vacanță în familie, o excursie solo sau o evadare cu prietenii în această vară.”

Pe lângă ruta Londra – Varna, Wizz Air nu este singura companie aeriană care a anunțat noi conexiuni pentru vara anului 2024.

Aeroportul Southampton va obține noi legături către Caen de la compania aeriană regională Chalair Aviation, în timp ce Ryanair a lansat noi zboruri de la Aeroportul Norwich către destinații populare de vacanță precum Alicante, Faro și Malta.

Călătorii pot folosi, de asemenea, noile conexiuni ale Ryanair către Aeroportul Cardiff, crescând și mai mult oportunitățile de călătorie ieftină în toată Europa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Experții dezvăluie suma exactă de bani pe care trebuie să o câștigi pentru a fi „fericit” să trăiești în Marea Britanie

lista secțiilor de votare din MArea Britanie

Alegeri pentru Parlamentul European: lista secțiilor de votare din Marea Britanie