in

Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a vopsit garduri și a făcut curat în cimitire în Anglia

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii”, revine pe micile ecrane în aceeași postură, din 22 aprilie. Însă vedeta a trevut prin clipe cumplite, în Anglia, unde a fost arestată și condamnată.

Nicoleta  a explica la „Xtra Night Show” cum a fost încătușată și condamnată la închisoare cu suspendare, în Marea Britanie.

View this post on Instagram

Do not wait for love. Be love! Dress: @monde4fashion Photo credit: @alexandrunedeleaphotographer Make-up: @monicaniculae25

A post shared by Nicoleta C Dragne (@nicoleta.c.dragne) on

Nu știam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă și nu mi-am schimbat și adresa de la mașină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte și nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Depășisem cu 15 mile ceva de genul, viteza locală. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul și au văzut, m-au anunțat, eu nu știam. Mi-au luat mașina, mi-au pus cătușele, m-au urcat în mașina Poliției, parcă omorâsem pe cineva. M-au trimis în instanță şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunității, plus o amendă de 1.500 de lire. Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână și să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut și zile în care am mers de mai multe ori. A fost o experiență, ce pot să zic”, a spus Nicoleta Dragne la Antena 1.

Recent, Ispita Nicoleta Dragne și Mirela Băniaș, fosta iubită a lui Ionuț Gojman au intrat în conflict, după ce blonda a declarat că fosta concurentă face bani de pe seama internauților cu o dietă periculoasă și luată de pe Internet.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Claudia din Bacău, croitoreasa Reginei Angliei. „Eram verificată de fiecare dată când intrăm în palatul Reginei”

Un român construiește case din lemn în Marea Britanie. „O legislație de acest tip ar trebui introdusă și în România”