in

Un român construiește case din lemn în Marea Britanie. „O legislație de acest tip ar trebui introdusă și în România”

Ionuţ Sănducu are 34 de ani și este proprietarul Sănducu Log Buildings ltd.

El spune că piața caselor de lemn din Marea Britanie este în continuă creștere și de aceea s-a apucat serios de această activitate.
„Guvernul facilitează și acordă autorizații de construire mult mai ușor pentru aceste case, pentru că au statut eco şi, din punct de vedere estetic, se integrează în mediu. Cred că o legislație de acest tip ar trebui introdusă şi în România, mai ales pentru zonele montane”, a declarat Sănducu pentru Ziarul Financiar.

Ionuţ Sănducu şi-a fondat propria firmă de construcții și ridică locuințe din lemn pentru clienții din Regat. Românul deține compania Sănducu Log Buildings, al cărei scop este construcția de locuințe alternative la cele făcute din BCA, cărămidă și mortar, scrie revista Business Magazin.

Pe lângă imobilele pe care le ridică prin compania lui, Ionuț Sănducu este şi agent pentru piața românească al finlandezilor de la Honka, o companie specializată tot în case pe bază de prefabricate din lemn, de altfel poziția din care a observat potențialul acestei piețe în Regatul Unit al Marii Britanii.Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a vopsit garduri și a făcut curat în cimitire în Anglia

Româncă de 19 ani, specialistă în furturi din magazine, iertată de judecătorul britanic și trimisă acasă