Menu
in

Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a vopsit garduri și a făcut curat în cimitire în Anglia

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii”, revine pe micile ecrane în aceeași postură, din 22 aprilie. Însă vedeta a trevut prin clipe cumplite, în Anglia, unde a fost arestată și condamnată.

Nicoleta  a explica la „Xtra Night Show” cum a fost încătușată și condamnată la închisoare cu suspendare, în Marea Britanie.

Nu știam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă și nu mi-am schimbat și adresa de la mașină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte și nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Depășisem cu 15 mile ceva de genul, viteza locală. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul și au văzut, m-au anunțat, eu nu știam. Mi-au luat mașina, mi-au pus cătușele, m-au urcat în mașina Poliției, parcă omorâsem pe cineva. M-au trimis în instanță şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunității, plus o amendă de 1.500 de lire. Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână și să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut și zile în care am mers de mai multe ori. A fost o experiență, ce pot să zic”, a spus Nicoleta Dragne la Antena 1.

Recent, Ispita Nicoleta Dragne și Mirela Băniaș, fosta iubită a lui Ionuț Gojman au intrat în conflict, după ce blonda a declarat că fosta concurentă face bani de pe seama internauților cu o dietă periculoasă și luată de pe Internet.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version