Menu
in

La Londra se va inaugura prima piscină plutitoare din lume. „Veți pluti deasupra orașului”

Cei care locuiesc în Londra sau vizitează capitala Marii Britanii și doresc să se răcorească în perioada călduroasă a verii vor avea la dispoziție din luna mai prima piscină plutitoare din lume.

Lungă de 25 de metri, cu 10 etaje deasupra solului și situată între două blocuri de lux, lângă Ambasada Statelor Unite, în cartierul Nine Elms, Sky Pool este cel mai exclusivist loc unde poți înota, potrivit My London.

Piscina este confecționată din sticlă groasă de 20 de centimetri și este amplasată la Embassy Gardens,.

Inginerii care au proiectat-o promit că înotătorii se vor simți ca și când plutesc deasupra orașului. „Odată ce vei înota, poți privi în jos. Va fi de parcă ai zbura”, a spus Brian Eckersley, unul dintre ingineri.

Marea Britanie, în așteptarea caniculei. Se anunță 31 de grade Celsius

De asemenea, rezidenții vor avea posibilitatea de a înota între cele două blocuri sau să folosească pasarela alăturată care a fost prevăzută pentru ei.

Piscina este situată într-o zonă rezidențială de lux, care cuprinde un spațiu comercial, spații de birouri, precum și baruri, restaurante și grădini amenajate în sudul Londrei. Inaugurarea va avea loc pe 19 mai și va fi transmisă în direct la TV. Va exista și o echipa de acrobați, Acrobatix, care va susține un spectacol în noua piscină în timpul marii sale deschideri.

Inițial, proiectul a început în Colorado, unde a fost construită piscina. Piscina a fost apoi dusă în Texas, iar după o călătorie de trei săptămâni peste Atlantic a ajuns Olanda, de acolo fiind transferată la Londra, unde a fost umplută cu 148.000 de litri de apă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version