in

Minciuni din dragosteMinciuni din dragoste, Diane Chamberlain

Maya si Rebecca Ward au fost în adolescență martorele asasinării parinților lor, iar Rebecca a fost cea care și-a salvat sora de la o moarte sigură. In urma tragediei, Maya s-a transformat într-o persoană temătoare și timidă, mulțumindu-se cu munca într-un cabinet medical sigur și liniștit, alături de soțul ei, Adam, în timp ce Rebecca își riscă viața în fiecare zi pentru a-i ajuta pe ceilalți.

După ce un uragan distrugător lovește coasta statului Carolina de Nord, Rebecca și Adam o conving pe Maya să li se alăture în eforturile de a-i ajuta pe sinistrați. Pentru a-i face pe plac soțului ei, Maya acceptă în cele din urmă, dar elicopterul în care se afla se prăbușește în apele învolburate ale unui râu și nu par să fie supraviețuitori. Nevoiți să accepte faptul că Maya și-a pierdut viața, Rebecca și Adam se apropie unul de celălalt – mai intâi căutând alinare și apoi din pasiune – neștiind că, la mulți kilometri depărtare de civilizație, Maya este rănită și rămasă prizoniera apelor alături de niște străini în care nu poate avea încredere. Departe de oamenii care i-au fost mereu alături, Maya trebuie să găsească curajul de a se salva singură – fără să știe că viața pe care o cunoștea s-a schimbat pentru totdeauna.

Află ce s-a întâmplat cu relația celor două surori doar în Minciuni din dragoste, un roman profund despre secretele devastatoare care pun la încercare legătura nestatornică, dar extrem de puternică, dintre surori, bazată pe amalgamul de dragoste, loialitate, trădare și iertare.

Preț: £3,50

Cărți Românești  – modalități de cumpărare în UK:

1. online

2. prin telefon – 0784 5564911

3. la sediul din Edgware: etaj 1, unit 7, Cavendish House, 369-391 Burnt Oak Brodway, HA8 5AW

Dați-ne un like: Carti Romanesti

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de mii de oameni protestează

Mama lui Mircea Badea intră în luptă și atacă diaspora: ”talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării”