in

Ofertă de Paște de la MyFerryLink

Paştele se apropie foarte rapid! Este ziua când ne întâlnim cu cei dragi, pentru a celebra împreună Învierea, sărbătoare de care ne amintim cu drag, încă din copilărie. Tradiţii precum darurile aduse de iepuraş, vopsirea ouălor, participarea la slujba de Înviere, prânzul în familie sau „ciocnitul ouălor”nu pot fi uitate. Toţi românii care locuiesc în Anglia au o ocazie deosebită de a-şi vizita familiile din România.



Special, pentru aceste Sărbători Pascale, MyFerryLink a pregătit o ofertă de neegalat. Primiţi o reducere de 10% la călătoria cu autoturismul pe ruta Dover – Calais. Când rezervaţi un bilet pe  www.myferrylink.com, introduceţi codul de ofertă „EASTER”. Mai mult decât atât, MyFerryLink oferă cadou, gratuit, dihori drăgălaşi de jucărie persoanelor care călătoresc în luna aprilie, iar cei mici mănâncă gratuit dacă achiziţionaţi un meniu pentru adulţi cu trei feluri!

Oferta este valabilă doar pentru rezervările efectuate până pe 21 aprilie!

În plus, la bordul feriboturilor MyFerryLink veţi găsi multe atracţii, precum baruri, restaurante, magazine şi zone de joacă pentru copii.

MyFerryLink urează un Paşte Fericit!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sindicalist britanic: Miturile despre imigrație distorsionează campania electorală

Opt români au furat bijuterii de peste un milion de lire sterline