in

Româncă din Anglia, disperată să găsească „bărbatul misterios” cu care flirtase la Lidl: „Cine ești și unde ești?”

O româncă stabilită în Anglia îl caută cu disperare pe „bărbatul atrăgător” cu care a flirtat într-un supermarket Lidl.

„Ia legătura cu mine și hai să vedem unde va duce asta”, a transmis femeia într-o postare distribuită pe Facebook.

Femeia care își spune Ana Palmer a spus că a schimbat câteva priviri și cuvinte cu acest misterios bărbat la supermarketul Lidl din Tavistock, Devon, înainte ca acesta să se urce în mașină și să plece, scrie Mirror, citat de Știrile ProTV.

Acum, românca stabilită de 18 ani în Marea Britanie cere ajutor comunității pentru a-l găsi.

Tânăra spune că este consultant în materie de frumusețe afirmă că „au schimbat câteva priviri și și-au zâmbit în timp ce își alegeau un aparat pentru gătit orez”.

O româncă din Londra s-a refugiat în Suedia pentru a scăpa de carantina din UK. Iată ce a declarat ea la BBC

După ce a ieșit în parcarea supermarket-ului, bărbatul și-a scos masca și i-a mai zâmbit o dată, înainte de a se urca în mașină și a pleca. 

Femeia îndrăgostită apelează acum la ajutorul comunității pentru a-l găsi pe bărbatul atrăgător, cu părul închis la culoare, de aproximativ 30 de ani.

„Cine și unde ești? Erai cu un Audi alb (în mod intenționat am stat mai mult să îmi pun cumpărăturile în portbagaj, tocmai pentru a te vedea mai bine) și ai glumit cu mine de parcă nu mai conta nimic, așa că eu bănuiesc că ești singur! Ia legătura cu mine și hai să vedem unde ne duce asta! Sper ca prima noastră întâlnire la Lidl să nu fie și singura”, a scris Ana.

Postarea a strâns zeci de comentarii și mulți i-au urat româncei noroc, dar nimeni nu a putut să-l identifice pe misteriosul bărbat.

„Am simțit că trebuia să fac ceva. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu pot să-mi dau întâlniri sau să vorbesc cu bărbați când e și fiica mea de față”.

Ana a adăugat că amândoi purtau mască, ceea ce a îngreunat și mai mult lucrurile. Ea mai spune că bărbatul are circa 1,9 m înălțime, era îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, dar era elegant și bine îngrijit.

„Nu e nicio presiune, putem doar să ne întâlnim la o cafea sau ceva de genul ăsta”, i-a transmis românca.

„Dacă ne vom cunoaște, unul dintre noi va trebui să renunțe la vasul său de gătit orez, pentru că nu vom avea nevoie de două”, a spus, cu subînțeles, românca.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

Haos la frontiera Regatului Unit după ce jumătate de milion de britanici au părăsit Franța din cauza noilor restricții

România: Numărul infectărilor cu COVID-19 scade ușor, dar rămâne ridicat. Peste 1.000 de cazuri în ultimele 24 de ore