in

O româncă din Londra s-a refugiat în Suedia pentru a scăpa de carantina din UK. Iată ce a declarat ea la BBC

Suedia, țară care în perioada pandemiei de COVID-19 a ținut deschise pub-urile, restaurantele, magazinele sau saloanele de cosmetică, a atras mulți europeni, între care și britanici, care au mers acolo ca să scape de carantină. Între ei s-a numărat și o româncă stabilită la Londra, care a plecat la Stockholm încă din martie ca să scape de carantină, potrivit HotNews.ro.

Ea a povestit pentru BBC că s-a bucurat că a putut merge la cosmetică, la restaurant sau să viziteze insulele: “Așa face un spirit liber!”, a spus ea.

Regimul relaxat din Suedia a atras un număr tot mai mare de turiști europeni, între care britanici, care au încălcat recomandările oficiale din țările lor, ca să practice un așa-zis turism neesențial – de exemplu, în căutarea unei tunsori sau a unei beri bune și ieftine.

BBC a vorbit cu românca Oana Marcu, de 34 de ani, stabilită la Londra și care este la Stockholm încă din martie.

“Salut! Numele meu este Oana Marcu. Sunt din Londra. Am venit la Stockholm din 18 martie. Sunt foarte norocoasă și fericită pentru că am ales Suedia drept destinație, ca să scap de carantină. Așa face un un spirit liber”, a afirmat românca, pentru BBC.

Ea a spus că s-a bucurat de cultura suedeză, s-a bucurat să exploreze orașul Stockholm. “Fie că a fost vorba de tratamente de înfrumusețare, fie de restaurante sau de vizitarea celorlalte insule, având în vedere că aici au 24.000 de insule”, a adăugat românca.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

prostitueze muncă Irlanda

Un gălăţean a câştigat jumătate de milion de euro după ce a obligat mai multe tinere să se prostitueze. Le minţea că le duce la muncă în Irlanda

Vloggerul Colo reţinut

Vloggerul Colo a fost reţinut de poliţişti. A instigat într-un film postat pe YouTube la violarea minorelor