in

Îmbunătățiți venitul și cariera cu ajutorul unei calificări – Obțineți un NVQ!

La nivel național, guvernul Marii Britanii dorește să creeze o forță de muncă calificată și competentă pentru rezultate performante și profesionale.
Guvernul britanic susține muncitorii să participe la cursurile NVQ (National Vocational Qualification), pentru ca aceștia să obțină calificări recunoscute care îi vor ajuta pe tot parcursul carierei și să ofere mai multe oportunități. Aceste oportunități pot fi locuri de muncă mai bine plătite sau o creștere a cunoștințelor și a educației astfel încât să aibă încredere să își deschidă propria afacere.

Cercetările au arătat că o calificare NVQ în domeniul administrării afacerilor (Business Administration) de la o instituție autorizată în acest sens deschide porțile pentru locuri de muncă cu un nivel ridicat de salarizare, în Marea Britanie dar și în alte țări din întreaga lume, datorită gradului înalt de educație și formare profesională respectat în Marea Britanie. Obținerea unui NVQ în ”Business Administration” ar putea fi cea mai bună mișcare de carieră pe care o puteți face. Un astfel de NVQ este o calificare valoroasă și versatilă și vă poate facilita intrarea în orice sector de afaceri în care doriți un loc de muncă sau o carieră.

Pentru cei care lucrează în construcții, este bine cunoscut că Marea Britanie, în ultimii ani, a fost concentrată pe obținerea de forță de muncă deplin calificată. În curând va fi aproape imposibil să obțineți un loc de muncă ca zidar, pictor, dulgher, fixator de geamuri, placări sau chiar un supraveghetor sau manager fără o calificare corectă și cardul CSCS care vine împreună cu calificarea dvs. Totul are legătură cu NVQ, standardul britanic pentru formarea profesională. Se recomandă ca toți lucrătorii din domeniul construcțiilor, de la comercianți la manageri de vârf, să primească fără întârziere NVQ-urile lor, pentru a nu ajunge în situația de a fi înlăturaţi de la locurile de muncă.

Guvernul sprijină în prezent muncitorii care doresc să obțină un NVQ prin intermediul schemei de împrumuturi pentru studenți. Lucrătorilor li se oferă posibilitatea de a aplica pentru acest împrumut pentru studenți prin intermediul unor organizații de formare profesională cu reputație, care îi ajută pe aceștia să obțină împrumutul și apoi oferă formarea pentru a se califica și pentru a obține NVQ. Este important să alegeți cu înțelepciune cu ce organizație de formare profesională veți colabora.

Cursurile NVQ au, în general, o durată de 3 până la 6 luni și, la sfârșitul acestora, veți obține o calificare, care conform rapoartelor de cercetare, vă va spori foarte mult abilitatea de a obține un loc de muncă, de a primi un salariu mai bun sau de a demara propria afacere. Este limpede că obţinerea unui NVQ este calea cea dreaptă pentru cariera ta și îţi oferă un potențial mai mare de câștig.

Unul dintre cei mai buni furnizori de formare, cu o excelentă reputaţie în a oferi pregătire în Administrarea Afacerilor şi Construcţii este Academy Training Group, care vă va ajuta să obţineţi cursuri finanţate de guvern şi oferă tot sprijinul necesar pentru ca oricine să obţină calificarea. Finanțarea este disponibilă acum, însă cu venirea Brexit, nimeni nu știe dacă pe termen lung este o decizie bună să obţii acum finanțarea și pregătirea de la guvernul britanic.


http://academygroupuk.com/ourcourses.html

Pentru mai multe detalii sau întâlniri, vă rugăm să sunați la: 0208 901 2916 și să cereți cu Nadeem, Elena, Svetlana, Soirin, Michael sau oricare dintre colegii lor de la Academy Training Group sau trimiteţu un email la [email protected]

118 College Road, Harrow, HA1 1BQ

Londra. Vrei să deschizi o companie sau să îți dezvolți afacerea? Poți obține fonduri NERAMBURSABILE

Află care este cea mai bună schemă de pensii pentru angajaţii tăi!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
VIDEO – Barking, Londra. O gașcă de români distruge mașina unui vecin parcată „pe spațiul lor”

Cum îi răsplăteşte statul pe românii din străinătate care trimit miliarde în ţară