Bestie! Viol în curtea unei biserici, la nici două săptămâni după ce a ajuns în Marea Britanie. Zece ani de pușcărie

Written by RedactiaZW

Un român de 25 de ani își va petrece următorii zece ani în pușcărie după ce a recunoscut că a bătut și a viol at o femeie, la doar câteva zile după ce a ajuns în Marea Britanie.

Proaspăt eliberat dintr-o închisoare din România, unde ispășise o pedeapsă pentru jaf, Florin Moraru a bătut cu brutalitate și a viol at o femeie, la doar 11 zile după ce a ajuns în Regatul Unit.
Moraru a atacat o femeie pe care a întâlnit-o într-un club de noapte din Kettering, Northants, de Revelion.

Potrivit The Sun, Moraru și-a dus victima în curtea unei biserici. Aceasta se zbătea și țipa: „nu, nu, nu!”. Românul nu a fost impresionat de țipetele femeii, pe care trântit-o la pământ și a lovit-o de mai multe ori peste față, provocându-i câteva fracturi. „Taci, ticăloaso!”, i-a strigat bestia. Când victima a încetat să se mai lupte, Moraru a violat-o.

Trecătorii care au auzit strigătele au sunat la poliție, dar Moraru fugise. A fost prelevat un eșantion de ADN, iar viol atorul a fost ridicat pe 6 ianuarie de la locul de muncă, o spălătorie auto din Corby, Northants.

El a pledat vinovat pentru viol și vătămare corporală gravă și a fost condamnat la 10 ani și opt luni de Curtea Coroanei din Northampton. De asemenea, numele său va figura pe termen nelimitat în registrul infractorilor sexuali.

Potrivit instanței, Moraru i-a propus victimei o partidă de sex în timp ce amândoi se aflau în clubul de noapte. Aceasta l-a refuzat, dar românul a continuat să o hărțuiască. Violatorul a urmărit-o apoi când aceasta a plecat spre casă, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Când a fost arestat, Moraru a negat că ar fi bătut-o pe femeie și a spus că sexul a fost de comun acord, însă mai târziu și-a recunoscut faptele.

Detectivul sergent Nick Cobley,de la Poliția din Northamptonshire a declarat: “Florin Moraru este un om extrem de violent care a săvârșit un act disprețuitor. Comportamentul său din noaptea incidentului a fost al unui prădător calculat și a arătat un nivel ridicat de persistență care nu a avut în vedere drepturile sau dorințele victimei sale”.

Folosea minori la muncă în spălătoria auto. Arestat pentru violarea unui copil de 13 ani

În România, în fiecare zi au loc cinci violuri. Multe dintre ele sunt justificate, cred majoritatea românilor

Soția unui albanez care a violat o româncă de 17 ani: „E musulman, poate să aibă șapte neveste”

   

About the author

RedactiaZW