in

Soția unui albanez care a violat o româncă de 17 ani: „E musulman, poate să aibă șapte neveste”

Soția unui albanez condamnat pentru viol susține că bărbatul este nevinovat și este gata să își vândă casa pentru a plăti cheltuielile de judecată ale unui nou proces, scrie Essex Live.

Kujtin Rexha, 45 de ani, a fost găsit vinovat și condamnat la 11 ani de închisoare pentru violarea unei adolescente de 17 ani, din România, pe care o ținea sechestrată într-o rulotă de la spălătoria sa auto.

Soția albanezului, Cathy Rexha, de 49 de ani, spune că soțul ei este nevinovat și că ea știe, din felul în care bărbatul se uita la fată în fotografiile din telefon, că aceștia aveau o relație.

„Este un bărbat atrăgător și în cultura lui nu este ceva neobișnuit să aibă șapte neveste”, a spus femeia.

Cathy a mai declarat că Rexha a fugit în Marea Britanie în 1998, în timpul războiului din Kosovo. El mai are patru copii, în orașul său natal, Golaj.

Albanezul a negat comiterea a trei violuri și două atacuri sexuale asupra româncei de 17 ani, în perioada februarie – aprilie 2015. Soția sa spune că Rexha a fost condamnat doar pe baza mărturiei fetei, fără nicio altă dovadă.

Ea a mai spus că în ziua în care bărbatul a fost arestat, a crezut că acesta a fost răpit. „Am primit un telefon de la poliție și eram în stare de șoc. Este o porcărie. El nu ar fi fost capabil să facă faptele pentru care a fost găsit vinovat”, a spus femeia.

„Cred că juriul a greșit. Au crezut că era un bătrân mizerabil, dar ei nu îl cunosc”, a mai declarat soția violatorului.

Un translator român a ajutat la salvarea unei adolescente violate zilnic de patronul unei spălătorii auto

O româncă acuză că a fost violată de patronul albanez. Era MINORĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Doi imigranți au murit înecați în Dunăre, în timp ce încercau să ajungă din Bulgaria în România

Imagini inedite de pe Marte. Descoperiri senzaţionale ale roverului Curiosity