Român acuzat de șase atacuri sexuale. Spune că victimele mint

Written by RedactiaZW

Un român acuzat de șase atacuri sexuale comise în Dundee, Scoția spune că victimele mint, însă nu a reușit să explice de ce acestea ar face acest lucru.

Gigi Ciriblan, 37 de ani, este acuzat că a atacat șase femei, în perioada 22-30 august anul trecut. Potrivit Evening Telegraph, românul a ajuns în Scoția la sfârșitul lunii iulie 2016, pentru a încerca să își găsească de muncă.
La o lună după ce a ajuns în țară, a fost arestat de poliție, acuzat de mai multe atacuri sexuale.

Ciriblan a spus că a făcut sex cu una dintre victime, de comun acord, iar cu alta nu a avut relații sexuale. El a negat, de asemenea, că ar fi atacat sexual o femeie într-o cabină telefonică din Dundee.

Pe lângă acestea, el mai este acuzat că a atacat o femeie într-un parc și că a încercat să violeze o femeie într-o altă zonă a orașului.

Românul a fost întrebat în timpul procesului de ce presupusele victime ar fi mințit cu privire la atacurile sexuale. Ciriblan repeta: „Nu știu” și „Dumnezeu știe”.

El nu a recunoscut decât că a sărutat o femeie pe obraz în timp ce se afla într-o stație de autobuz și a mângâiat-o pe picior.

A agresat sexual o femeie și a fugit în România. Va fi extrădat în UK pentru a fi judecat

Condamnat pentru tentativă de omor în România, vine în Marea Britanie și agresează sexual o elevă de 12 ani

Pedofilul Stroe, condamnat. Trimitea fotografii cu organul său sexual unei „fete de 13 ani”

   

About the author

RedactiaZW