720x120_opaltransfer
225x100_opaltransfer

Român acuzat de șase atacuri sexuale. Spune că victimele mint

Written by RedactiaZW

Un român acuzat de șase atacuri sexuale comise în Dundee, Scoția spune că victimele mint, însă nu a reușit să explice de ce acestea ar face acest lucru.

Gigi Ciriblan, 37 de ani, este acuzat că a atacat șase femei, în perioada 22-30 august anul trecut. Potrivit Evening Telegraph, românul a ajuns în Scoția la sfârșitul lunii iulie 2016, pentru a încerca să își găsească de muncă.

La o lună după ce a ajuns în țară, a fost arestat de poliție, acuzat de mai multe atacuri sexuale.

Ciriblan a spus că a făcut sex cu una dintre victime, de comun acord, iar cu alta nu a avut relații sexuale. El a negat, de asemenea, că ar fi atacat sexual o femeie într-o cabină telefonică din Dundee.

Pe lângă acestea, el mai este acuzat că a atacat o femeie într-un parc și că a încercat să violeze o femeie într-o altă zonă a orașului.

Românul a fost întrebat în timpul procesului de ce presupusele victime ar fi mințit cu privire la atacurile sexuale. Ciriblan repeta: „Nu știu” și „Dumnezeu știe”.

El nu a recunoscut decât că a sărutat o femeie pe obraz în timp ce se afla într-o stație de autobuz și a mângâiat-o pe picior.

A agresat sexual o femeie și a fugit în România. Va fi extrădat în UK pentru a fi judecat

Condamnat pentru tentativă de omor în România, vine în Marea Britanie și agresează sexual o elevă de 12 ani

Pedofilul Stroe, condamnat. Trimitea fotografii cu organul său sexual unei „fete de 13 ani”

 
banner-ziar

About the author

RedactiaZW