in

Anglia: Bebeluș de doar 12 zile, ucis de câinele familiei. Părinții au fost arestați și acuzați

Scene de groază în localitatea Woodlands, din Doncaster, centrul Angliei, unde un bebeluș a fost ucis de câinele familiei.

Micuțul Elon avea doar 12 zile când a fost atacat, duminică, 13 septembrie, și ucis de patruped.

Echipajele de ambulanță au transportat bebelușul la spital pentru tratament, dar aceasta nu a putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor.

Mama sa, Abigail Ellis, în vârstă de 27 de ani, și logodnicul ei, Stephen Joynes, în vârstă de 35 de ani, au fost arestați ulterior.

Ambii au fost reținuți pentru suspiciunea de omor din neglijență gravă și au fost eliberați, în așteptarea unor noi anchete.

Câinele a fost luat de poliția din South Yorkshire și se crede că va fi eutanasiat.

Vecinii au spus partenerul lui Ellis murise, în urmă cu aproximativ 18 luni.

De atunci, femeia s-a străduit să se împace cu pierderea sa și era „bucuroasă” că aștepta un nou copil.

Liverpool. Doi frați români, acuzați că au înjunghiat un bărbat și i-au aruncat câinele de la balcon. Patrupedul a murit. VIDEO – Imagini ce vă pot afecta emoțional!

O prietenă apropiată a celor doi părinți a postat pe Facebook: „Îi cunosc bine pe acești oameni și vă spun că nu este altceva decât o tragedie.”

Bebelușul a fost dus de urgență la spital cu răni grave, după atacul de duminică – dar a murit tragic la scurt timp.

Sally Hooley, care a văzut că câinele este luat de polițiști, a declarat, citat de Daily Mail: „Era un câine mare și pufos auriu, la prima vedere părea inofensiv. Nu aș putea spune rasa, dar trei ofițeri de poliție se luptau să îl controleze pentru a îl introduce în duba pentru câini. Era suficient de puternic pentru a fi târât de trei ofițeri. Este atât de trist.”

Poliția din South Yorkshire a fost chemată la o proprietate din Woodlands, duminică după-amiază, la ora 15.30, în urma unor rapoarte că un copil a fost atacat.

Bebelușul a fost dus de urgență la Infirmeria Regală Doncaster, cu răni grave, după ce a fost mușcat de câine, dar a murit la scurt timp.

Vecinii au mai spus că patrupedul avea obiceiul de a alerga prin grădinile altor oameni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra. Una dintre zonele cu cei mai mulți români ar putea intra în carantină. Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere

Londra. Una dintre zonele cu cei mai mulți români ar putea intra în carantină. Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere

Este posibil ca în Marea Britanie să nu se poată amenaja secții de votare pentru alegerile parlamentare din România