in

Swindon. Român acuzat de viol: „Sună la poliție, v-am violat mama!”

Un român este acuzat de viol și agresiune sexuală după ce victima reclamă că a intrat peste ea în cameră și a batjocorit-o.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, neagă violul și agresiunea sexuală, potrivit curții din Swindon.

Alexandru Dediu și presupusa sa victimă ar fi băut cu prietenii în Chippenham, cu o seară înainte de atac, la primele ore ale zilei de luni, 10 iunie, anul trecut.

Victima părăsise cârciuma în jurul orei 22.40 și vorbise cu cetățeanul român.

El a sunat-o mai târziu în acea seară, cerându-i să ia o haină de la ea de acasă, a spus procurorul cazului. Femeia a lăsat ușa deschisă și s-ar fi dus la culcare.

În timp ce dormea, Dediu a intrat pe ușă și a folosit o baie de la parter, apoi a venit sus în dormitorul ei.

Venit de numai o săptămână la Londra, a violat o tânără pe stradă. Român de 47 de ani condamnat la ani grei de închisoare

Femeia a susținut că a vorbit cu ea, i-a scos hainele, apoi s-a urcat în pat unde a încercat să o atingă. Ea i-a spus să se oprească, iar bărbatul i-a spus că nu vrea.

Dediu a spus „bine, atunci am să te violez”, a mai spus acuzatorul.

El i-ar fi spus să țipe dacă vrea, dar ea a rămas tăcută, de teamă să nu-și trezească copiii.

După ce a agresat-o sexual, ar fi lovit-o pe femeie cu palma peste față. Aceasta și-a dat seama că fiica ei stătea în prag. Procurorul a mai spus că Dediu i-a spus fetei: „Sunați la poliție, v-am agresat mama”.

Supărat, a părăsit casa spunându-i femeii: „Uite ce m-ai făcut să fac. Este vina ta pentru că m-ai înfuriat”.

Procurorul a mai spus că Dediu a discutat despre agresiune cu doi prieteni a doua zi, înainte de a ajunge la secția de poliție din Chippenham. Procesul continuă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Venit de numai o săptămână la Londra, a violat o tânără pe stradă. Român de 47 de ani condamnat la ani grei de închisoare

O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a vrut să își otrăvească șefa bulgăroaică

O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a vrut să își otrăvească șefa bulgăroaică. I-a pus lichid de curățat în cafea