in

O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a vrut să își otrăvească șefa bulgăroaică. I-a pus lichid de curățat în cafea

O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a vrut să își otrăvească șefa bulgăroaică

O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a pus lichid de curățat în cafeaua șefei din Bulgaria, din răzbunare.

Aurora Iacomi, în vârstă de 32 de ani, a susținut că i-a turnat lichidul periculos în cana supraveghetoarei Angelinei Raychinova pentru că a vrut să îi facă o farsă.


Însă anchetatorul a declarat în fața Curții Coroanei din Londra că farsa a fost de fapt o răzbunare.

Iacomi, de la Redbridge, a primit o pedeapsă de 10 luni pentru administrarea unei substanțe nocive.

Londra. Româncă acuzată că ar fi luat parte la un furt de diamante de 4,2 milioane de lire sterline dintr-o celebră bijuterie de pe New Bond Street

Cele două femei, care fac parte dintr-o echipă de la stația Fenchurch Street, aveau o „istorie a tensiunii legate de muncă”.

Pe 22 aprilie, Raychinova s-a apropiat de Iacomi și „i-a umilit-o în fața tuturor celorlalți”.

„Când s-a întors, a luat o înghițitură din cana de cafea, a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

Raychinova „mirosea a lichid de curățat”, a spus procurorul Allman. Ulterior s-a dovedit că era Graffi Green – un „lichid de curățare pentru îndepărtarea graffitti”.

Camera de supraveghere a înregistrat-o pe Iacomi „ținând o sticlă de plastic și mutând-o spre locul în care se afla cana de cafea”.

Judecătorul a declarat că este „clar” că Iacomi s-a simțit „tratată nedrept” de către victima ei și că a avut resentimente.

Acțiunile ei au fost „premeditate” și a intenționat să provoace „rău”, a spus el.

Judecătorul a subliniat că Iacomi „nu știa nivelul de risc” la care ea o expunea pe Raychinova.Swindon. Român acuzat de viol: „Sună la poliție, v-am violat mama!”

Swindon. Român acuzat de viol: „Sună la poliție, v-am violat mama!”

Români din diaspora, vi se fură țara din nou. Aveți DREPTUL LA VOT la aceste alegeri locale. Mamă, tu cu cine votezi?