in

Situația spitalelor din Anglia este CRITICĂ. Peste 6.000 de pacienți internați cu COVID, sute în stare gravă

Informații din surse NHS, citate de The Independent, arată amploarea impactului celui de-al doilea val de coronavirus asupra spitalelor din Anglia, în unele dintre ele fiind acum mai mulți pacienți decât erau în primăvară.

Joi, 22 octombrie, scrie publicația britanică, în spitalele din Anglia se aflau aproape 6.100 de pacienți infectați, dintre care 4.670 primeau oxigen, iar 653 erau în stare critică. Un total de 563 de pacienți se aflau conectați la ventilatoare pentru a-i ajuta să respire.

Datele, obținute ca parte a unei investigații comune a The Independent și Health Service Journal, arată că spitalele din nordul Angliei sunt cele mai afectate, cu peste un sfert dintre paturi, 408, la Liverpool University Hospital Trust ocupate de pacienți cu Covid-19.

Problema se răspândește și în regiunile Lancashire și South Cumbria, din apropiere, unde 15% din paturi, adică un număr de 544, erau ocupate de pacienți cu Covid-19. În nord-est și Yorkshire erau 1.531 de pacienți cu coronavirus internați în spital, adică 9% din întreaga regiune.

Al doilea val de COVID-19 va avea vârful de Crăciun, prevăd specialiștii din Marea Britanie

Datele, care nu sunt publicate de NHS Anglia, dezvăluie, de asemenea, amploarea pe care a luat-o răspândirea virusului în Greater Manchester, centrul unei lupte politice din ultimele zile. În ciuda solicitărilor repetate, NHS a refuzat să facă publice datele despre modul în care virusul afectează spitalele.

Joi, erau 685 de pacienți în spitalele din Manchester, care ocupau 11% din totalul paturilor disponibile, cu alți 100 de pacienți suspectați că au virusul. De asemenea, 62 de pacienți erau ventilați, iar 522 aveau nevoie de oxigen pentru a-i ajuta să respire. Spitalul Nightingale din regiune va fi primul care se va redeschide, potrivit unui anunț făcut joi.

Unul dintre medicii de la terapie intensivă din regiune a declarat pentru The Independent: „Numerele urmează în mod clar acea linie și nu se abat de la ea. Este absolut terifiant. Dacă această predicție se va împlini, ar fi sfârșitul operațiilor de rutină și chiar îngrijirea pacienților cu cancer, în acest ritm. ”

Numărul paturilor „neocupate” este mult mai mic acum decât în ​​primăvară, scrie The Independent, când NHS a externat mii de pacienți în așteptarea unui vârf de internări. În nord-vest, până la 5.500 de paturi erau „neocupate” în primăvară, în timp ce cifra de acum este de aproximativ 2.500.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O femeie de 83 de ani critică restricțiile din Marea Britanie: „Totul este ridicol, nu ar trebui să fim în lockdown”

De anul viitor vor fi mai puține mașini cu volan pe dreapta în România