in

Încă un român înjunghiat mortal în Anglia. Avea 43 de ani și a fost ucis pe stradă, în Birmingham

Românul Marian Savu, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat în timp ce se afla în Birmingham, pe Perry Villa Drive, în jurul orei 3.50 dimineața, pe 2 martie.

Familia sa l-a descris ca fiind un „soț iubitor și cel mai bun tată”.

Un bărbat a fost acuzat de crimă în cazul morții lui Marian Savu.

Erlin Hasa, în vârstă de 34 de ani, fără adresă fixă, a fost acuzat de crimă. Alți doi bărbați, în vârstă de 31 și 30 de ani, care au fost arestați sub suspiciunea de crimă au fost eliberați pe cauțiune.

Taximetristul român înjunghiat în Londra va fi înmormântat la Oradea

Un tânăr de 21 de ani, de asemenea arestat sub suspiciunea de crimă, a fost eliberat în așteptarea unor investigații suplimentare.

Inspectorul detectiv Jim Colclough, din echipa de omucidere a forței, a declarat: „Moartea lui Marian este pur și simplu tragică, gândurile mele sunt alături de familia și prietenii săi,  în acest moment foarte trist. Am primit mult ajutor din partea localnicilor, ceea ce a fost crucial pentru investigația noastră – Mulțumesc tuturor celor care au asistat până acum și i-aș îndemna cei care au informații dar nu au stat de vorbă cu noi, să o facă cât mai curând posibil”.

Oricine are informații este rugat să contacteze poliția pe chat live, la west-midlands.police.uk, între orele 8:00 și miezul nopții sau să sune la 101 la orice oră.

Alternativ, sunați Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra: Se așteaptă reacția Palatului Buckingham cu privire la acuzațiile de rasism aduse de Meghan Markle

Fostul diacon al Parohiei românești din centrul Londrei a murit. Avea doar 35 de ani