in

Brighton: `Ucigașul de pisici` își așteaptă sentința. Înjunghia animalele oamenilor și le lăsa pe pragurile caselor

Un agent de securitate supranumit `ucigașul de pisici din Brighton` a fost găsit vinovat pentru uciderea și rănirea a 16 animale de companie.

Steve Bouquet, în vârstă de 54 de ani, ataca pisicile în Brighton, East Sussex, scrie Metro.

Miercuri, 30 iunie, un juriu de la Chichester Crown Court l-a găsit vinovat de 16 infracțiuni de daune penale, legate de pisici și deținerea unui cuțit. El va fi condamnat luna aceasta.

Ucigașul de pisici se deplasa în liniște prin oraș și înjunghia animalele oamenilor. Campania de atacuri a continuat între octombrie 2018 și iunie 2019.

Nouă pisici – Hendrix, Tommy, Hannah, Alan, Nancy, Gizmo, Kyo, Ollie și Cosmo – au fost ucise, în timp ce alte șapte au fost rănite.

În timpul procesului, au existat relatări de la mai mulți proprietari de pisici care și-au găsit animalele de companie sângerând pe pragurile caselor.

Animalele din Marea Britanie devin „ființe cu drepturi”. Se interzice vânătoare de trofee

Tina Randall a descris momentul în care a descoperit că pisica ei de 11 ani, Gideon, a fost rănită, în noiembrie 2018: „Când l-am ridicat am văzut că era plin de sânge”.

Ea a declarat instanței că Gideon și-a revenit în cele din urmă, dar facturile pentru operația sa au ajuns la peste 1.600 de lire sterline.

Un alt proprietar, Jeff Carter, a găsit o baltă de sânge pe pragul casei sale, iar pisica sa, Nancy, era sub pat.

„Am văzut că Nancy avea o rană mare, pe partea dreaptă a corpului, care sângera puternic”, a spus el.

Animalul de companie nu a supraviețuit rănilor. În urma acestui incident, ucigașul de pisici a fost prins și recunoscut de un vecin.

În interviul său de poliție, Bouquet le-a spus ofițerilor că tot ce știa despre uciderea pisicilor este ceea ce citise în ziare și online.

El a spus polițiștilor că „nu este o amenințare pentru animale” – dar pe telefonul său a fost găsită o fotografie cu o pisică moartă.

Sentința urmează să se dea pe 12 iulie.


…Ucigașul de pisici își așteaptă sentința. Înjunghia animalele oamenilor și le lăsa pe pragurile caselor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

britanici imunizați cu AstraZeneca

UE dă o nouă lovitură Marii Britanii. Milioane de britanici imunizați cu AstraZeneca ar putea fi interziși în Europa

prinții harry și william

Prinții Harry și William au dezvelit împreună statuia Prințesei Diana. Mama lor ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie. Cei doi aproape nu și-au vorbit în ultima vreme