in

Premierul Boris Johnson, tată pentru a şaptea oară! Soţia sa a făcut anunţul

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, 56 de ani va fi din nou tată. Soţia sa, Carrie Johnson, cu 23 de ani mai tânără, a anunţat că este însărcinată. Cei doi mai au împreună un băieţel, în vârstă de un an si trei luni. Iar din căsniciile anterioare, Boris Johnson mai are cinci copii.

Anunțul a fost făcut de către soția premierului, pe pagina sa de Instagram, care a mărturisit totodată că la începutul anului a avut un avort spontan, incident care „i-a frânt inima”, scrie The Guardian.

„Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt din nou însărcinată, dar m-am simțit și eu ca un pachet de nervi. Problemele de fertilitate pot fi foarte grele pentru mulți oameni, mai ales atunci când pe platforme precum Instagram lucrurile pot părea că merg întotdeauna bine”, le-a spus sâmbătă Carrie urmăritorilor săi pe reţeaua de socializare.

„Anulați nunta!” Le transmite Boris Johnson celor care trebuie să intre în carantină chiar înainte de cel mai important eveniment din viața lor

„Mi s-a părut foarte liniștitor să ascult oameni care au trecut și ei a rândul lor prin pierderi, așa că sper că împărtășirea acestei vești îi poate ajuta câtuși pe puțin și pe alții”, a adăugat ea. Aceasta a adăugat că copilul urmează să fie adus pe lume în decembrie.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, s-a căsătorit la sfârșitul lunii mai cu Carrie Symonds, la Catedrala Westminster, din Londra, în cadrul unei ceremonii restrânse, plănuită în secret. Legătura lui Johnson cu Carrie Symonds, a fost observată pentru prima oară de presă la începutul anului 2019. Ea lucra din 2010 la biroul de presă al Partidului Conservator, iar doi ani mai târziu a fost implicată în campania acestuia pentru Primăria Londrei.

Symonds a devenit șefa comunicării partidului, iar în 2018 a plecat să lucreze în PR pentru Oceana, o organizație de conservare a mediului marin.

În vârstă de 56 de ani, actualul şef al guvernului britanic se află la al treilea mariaj.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Se anunță zile de HAOS în Londra. Angajații de la metrou intră în GREVĂ. Trenurile de pe toate liniile vor fi oprite timp de patru zile

romani exploatati uk

Români exploataţi în UK, angajatori condamnaţi: «Mă tratau ca şi cum ai trata un sclav». Ce calvar au îndurat românii