in

Români acuzaţi în UK că şi-au ucis propiul copil. Robert avea doar şase luni

Un cuplu de români a apărut în faţa instanţei, la Liverpool. Mihai-Cătălin Gulie și Gabriela Ion sunt acuzaţi că și-au ucis fiul de doar şase luni, scrie Liverpool Echo.

Micuţul Robert Ion a murit după ce a suferit răni grave la cap, inclusiv o fractură a craniului.

Bebelușul a rămas inconștinet în locuința familiei din Widnes, Liverpool, la începutul acestui an, pe 18 februarie. Trei zile mai târziu a murit la spital.

Părinții săi, Mihai-Catalin Gulie și Gabriela Ion, au fost arestați după moartea sa și acuzați de crimă.

Gulie, în vârstă de 28 de ani, și Ion, în vârstă de 35 de ani, au negat uciderea copilului la o ședință anterioară din Liverpool Crown Court din 14 mai. De asemenea, au negat că ar fi provocat cumva moartea acestzuia.

Româncă din Belfast, acuzată că și-a înjunghiat mortal băiețelul de doar două luni. Copilul urma să fie botezat în România

Însă, conform acuzaţiilor, cei doi părinţi nu au luat măsurile pentru a-şi proteja copilul. Potrivit formulării acestor acuzații, cei doi sunt acuzați că au “cauzat moartea lui Robert Ion” prin faptul că “a fost o persoană care făcea parte din aceeași gospodărie și care a avut contacte frecvente cu Robert Ion, copilul care a murit la 21 februarie 2011 ca urmare a unui act ilicit al acestei persoane și că a existat la acel moment un risc semnificativ de vătămare fizică gravă cauzată lui Robert Ion prin actul ilicit al acestei persoane”.

Se pretinde că acest lucru s-a datorat “propriei lor fapte ilicite” sau în cazul în care “au fost sau ar fi trebuit să fie conștienți de acest risc și nu au luat măsurile pe care ar fi trebuit să le ia în mod rezonabil pentru a-l proteja pe Robert Ion de acest risc, fapta ilicită având loc în circumstanțe pe care le-au prevăzut sau ar fi trebuit să le prevadă”.

Cei doi români au apărut luni în fața judecătorului Andrew Menary, QC, prin legătură video, în timp ce Nick Johnson, QC, a fost procurorul de caz în numele Coroanei.

Gulie, reprezentată de Gordon Cole, QC, și Ion, reprezentat de John Benson, QC, au fost asistați de un interpret român în timp ce avocații au confirmat datele la care vor fi prezentate diverse probe în fața instanței.

Românii vor fi judecați pe 4 octombrie anul acesta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

recompense tineri UK

Recompense pentru tinerii care se vaccinează în UK. «Profitaţi de reduceri», este îndemnul ministrului Sănătăţii

arafat romani uk

Cum s-au dat de gol românii din UK care au prezentat certificate false la graniţă. Arafat: “Nu ştiu dacă riscau la fel în alt stat”